Haberler

Oyuncu Süleyman Turan'ın 2 gün önce evinde hayatını kaybettiği ortaya çıktı

Güncelleme:

Yeşilçam filmlerinde oynadığı yardımcı erkek oyuncu rolleriyle tanınan Süleyman Turan, 83 yaşında vefat etti. Komşuların polise haber vermesiyle cesedi bulunan oyuncunun 2 gün önce hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Yeşilçam'ın 'esas oğlan'ın sadık dostu' rolleriyle tanınan oyuncu Süleyman Turan, vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ölümüyle ilgili detayların netleştiği 83 yaşındaki Turan'ın evinde 2 gün önce öldüğü belirlendi.

2 GÜN ÖNCE HAYATINI KAYBETMİŞ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Süleyman Turan'ın kapıdaki gazeteleri almamasından şüphelenen komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla içeri girdi ve usta oyuncunun cansız bedeniyle karşılaştı. Süleyman Turan'ın iki gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI YAYINLANDI

Onlarca sinema filminde ve dizide rol alan Süleyman Turan'ın vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Sinema ve sanat camiasından pek çok isim sosyal medya hesaplarında başsağlığı mesajı yayımladı.

Sanatçı Süleyman Turan'ın 2 gün önce evinde hayatını kaybettiği ortaya çıktı

"TÜRK HALKI ONU HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAK"

Turan'ın en yakın arkadaşlarından Kadir İnanır ise CNN Türk'ün canlı yayınına bağlanarak şunları söyledi: "Benim çok sevdiğim kıymetli bir arkadaşımdı. Birçok filmde beraber çalıştık. "Onun dışında Süleyman Turan, Türk toplumuna verdiği katkılardan dolayı hepimizi çok onur kazandık. O her gittiği yerde güzel duygular saçan, güzel sözler söyleyen, herkesin sevdiği, hiç bir şeyi sorun yapmayan, hep içine atan, ressam, aktör, edebiyatçı, komple bir sanatçıydı. Biz onu çok seviyoruz. Hiçbir zaman ölmeyecek gönlümüzde. Türk halkı da onu hiçbir zaman unutmayacak."

Sanatçı Süleyman Turan'ın 2 gün önce evinde hayatını kaybettiği ortaya çıktı

SÜLEYMAN TURAN KİMDİR?

Gerçek adı Süleyman Başturan olan Yeşilçam'ın usta ismi 19 Kasım 1936'da İstanbul Kadıköy'de dünyaya geldi. Askerde gönüllü olarak katıldığı Türk Birliği ile Japonya'ya giden Turan, ilk sahne deneyimini Japonya'da Türk askerler arasında oynadığı bir piyesle yaşadı. Turan, bir süre Japonya'da kalarak bazı filmlerde figüran olarak rol aldıktan sonra İstanbul'a gelerek bir tiyatro oyunuyla sahneye çıktı.

Onlarca sinema filminde ve televizyon dizisindeki oyunculuğuyla hafızalara kazınan ve çeşitli ödüller alan sanatçı, Dönme Dolap, Baş Belası ve Sevgili Dayım filmlerinin de senaryolarına imza attı.

Kaynak: Güncel

Kadıköy Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (62)

çinçin bebesi:

nerede toplumun örfleri dayanışması bitmişse orada chp var. sosyolojik olarak incelenmeye değer.

24
52
yanıtYanıtla
baransteak:

oğlum o taşıdığın beynini kıymetini bil :) pırıl pırıl maşallah

yanıt11
yanıt7
Yorgun demokrat:

Kuran kurslarındaki tacizleri de CHP yapıyor he mi benim akıllı oğlum. Bu arada senin akılsızlığını incelemek için sosyolojiye gerek yok zaten meydanda. . .

yanıt17
yanıt11
Aydin kisilik:

Şu ölen şahsın İslam adına, Muslumanlar adına, Şeriat adına, İslam gençliği adına ne gibi bir hizmeti olmuş acaba? Ümmete ne katmış? Haramlarla dolu filmler, müzikler, gençliği yoldan saptıran işler... Burada birkaç tane modern geçinen insan da çıkmış yobaz yok ortada diyor. Eh bu ölen şahıs için olduğu gibi sizin için de, bizler için de birgün fatura kesim tarihi gelecek aslanım. Hani götürüyorlar ya 4 kişi... Orada Batı hayatı mı yoksa Şeriata uygun hayat mi kabul ediliyor hepimiz görecegiz... Kimse bizim aklımızla dalga geçmesin. Sen bir ömru Batılı gibi geçir sonra musallada biz sana rahmet dileyelim Biraz delikanlı olun.

10
37
yanıtYanıtla
Ads:

Sende cok izlemissin filmlerini demekki iyi bilgin var dangalak

yanıt5
yanıt2
Bilge Kagan:

Zırvalama istersen, rahmet okumayacaksan SUS, edepten sayılsın. Bir gün sinema yıldızı olursun, çıplak poz vermeden, müstehcen sahne çekmeden ünlü olursun ondan sonra tekrar konuşuruz.

yanıt5
yanıt0
Aydın kişilikmiş peh:

Cidden senin gibi insalarla aynı oksijeni almaktan tiksiniyorum

yanıt4
yanıt1
Figo:

Madem allaha inanıyorsun senin gibi yobaz şeriatçı geçinenlerin ALLAH BELASINI versin, şeref yoksunu şerefsiz kişilik. . İslamiyette ölmüş kişinin arkasından gıybet yapmak hangi kitapta var, bak bunu sana deist düşüncem ile söylüyorum a yobaz oğlu yobaz. .

yanıt7
yanıt2
Dogrucu davut:

Sen cok doldurdun.mubarek adam.bos bos konusma olunun arkasindan

yanıt6
yanıt0
Tayyar Durden:

Ne şeriatı çok mu film seyrediyorsun ya da Arabistan''da falan mı hayal ediyorsun kendini? Türkiye''de yaşıyoruz.

yanıt0
yanıt0
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title