Haberler

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Annesi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses'in bir süredir hastanede tedavi gören annesi Leyla Tatlı hayatını kaybetti. Tatlıses acı haberi Instagram hesabından duyurdu.

Türk müziğinin usta ismi İbrahim Tatlıses'in bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı hastanede tedavi gören annesi Leyla Tatlı, hayatını kaybetti.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYORDU

Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören annesini sık sık ziyaret eden İbrahim Tatlıses'in acı günü. Tatlıses'in yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları olan annesi Leyla Tatlı bugün hayatını kaybetti.

HABERİ ALIR ALMAZ HASTANEYE KOŞTU

Tatlıses, acı haberi aldıktan sonra annesinin yattığı hastaneye gitti. Leyla Tatlı'nın cenazesinin ne zaman kaldırılacağı ise henüz bilinmiyor.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

İbrahim Tatlıses, annesi Leyla Tatlı'nın ölüm haberini Instagram hesabından duyurdu. Tatlıses paylaşımında, "Baş tacım, kıymeyli anam, Leyla Sultan'ım Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Acımız çok büyüktür. Cenazesi 16 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Cami'den Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecektir." ifadelerine yer verdi.

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Annesi Hayatını Kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (100)

gurbet 61:

su adami görünce midem bulaniyor nefret ediyorum bundan

18
30
yanıtYanıtla
OSMANLI:

PSİKOLOJİK SIKINTILARIN VAR SENİN TEDAVİ GÖRMEN GEREK. . . . . .

yanıt6
yanıt2
koblay:

o seni çok seviyomuş ama. . .

yanıt5
yanıt0
Şerif66:

İbrahim Tatlıses''i eleştirirsen eleştir, sevmezsen sevme ama burası ne yeri ne de zamanı. Sonuçta Annesi ölmüş, Hakkın rahmetine kavuşmuş, Rabbim rahmet eylesin.

yanıt12
yanıt2
hikaye:

61 miden pislik dolu ondan miden bulanıyor ahlak sizler

yanıt7
yanıt6
İlahiyatçı Asi Öğrenci:

Kim Ne Derse Desin Kim Ne Söylerse Söylesin Geriye İbo Gibi Hayırsız Bir Evlat Bıraktıgı İçin Bu Ayıp Ona Yetipte Artar.

16
25
yanıtYanıtla
KONYALI HACI ABDURRAHMAN:

BU KOCAKARI KAÇ YAŞINDA ÖLMÜŞKi, iBRAHiM TATLISES 70 YAŞINDA

5
30
yanıtYanıtla
zühtü ferudun nayır:

lütfen ölmüş bir kimsenin arkasında böyle konuşulmaz lütfen dikkat edelim Allah rahmet etsin demek çokmu zor

yanıt13
yanıt3
Anti ibo:

İbodan kara haberler bekliyoruz.

9
15
yanıtYanıtla
Tabiyat:

Allah rahmet eylesin desene ido tatlıses 21 gün askerliğin 20 gününü yas izini alır

8
15
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title