Haberler

'Sana kola alacağım' bahanesiyle kaçırılan çocuk, iki saat sonra bulundu

Güncelleme:

Adıyaman'da evinin önünde oynarken, 'Sana kola alacağım' bahanesi ile şüpheli bir kişi tarafından kandırılarak kaçırılan çocuk, 2 saat sonra üç sokak ötede bulundu.

Adıyaman'da, evlerinin önünde oyun oynadığı esnada kimliği belirsiz bir şahıs tarafından, 'Sana kola alacağım' bahanesi ile kaçırıldığı iddia edilen çocuk için herkes seferber oldu. Olaydan 2 saat sonra küçük çocuğun tek başına evlerinin bulunduğu sokağa gelmesi ile büyük bir sevinç yaşandı.

Olay, akşam saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evlerinin önünde oynayan M.Y.'nin yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, iddiaya göre çocuğa yiyecek alacağını söyleyip elinden tutarak götürdü. Bir süre sonra çocuğunun sokakta olmadığı fark eden ailesi aramaya başladı. Aile, çocuklarını bulamayınca durumu polise bildirdi.

KAMERALAR TESPİT ETTİ

Mahalleye gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Ekipler yaptıkları araştırmada M.Y.'nin bir kişi tarafından elinden tutularak götürüldüğünü belirledi. Ekipler, çocuk ile yanındaki şüpheliyi bulmak için çalışma geniş kapsamlı çalışma başlattı. Aramalar sırasında ekipler Mustafa'yı 2 saat sonra evinin 3 sokak ötesinde buldu.

Çocuk Şube'de bilgisine başvurulan çocuk, ailesine teslim edildi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yeşilyurt Mahallesi Adıyaman 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (10)

ADA:

inşallah çocuğa bir zarar gelmemiştir

38
0
yanıtYanıtla
HURİ:

işinizi gücünüzü bırakıp şu çocuklarla ilgilenin artık güven kalmadı kımseye sokağa tek bırakmayınn

24
0
yanıtYanıtla
FATİH:

geçen komşunun çocuğu balkondan bizim balkona düştüde götürüp verdim

12
4
yanıtYanıtla
huri:

şaka gibi ya

yanıt6
yanıt1
nilgün:

elinizde telefon ile oynayacağınız, komşunuzla laklak yapacağınıza çocuğunuzla ilgilenin artık.

12
0
yanıtYanıtla
DUYGU:

Anlamıyorum bu çocuk kapısının önünde oynarken neden annesi babası nerdeymiş ? Benim başıma gelmez demeyin artık herşey herkesin başına gelebilir. mahallede toplanın gerekirse çocukların başında hergün biri dursun bişey yapın artık yeter çocuklara sahip çıkın. Çocuklar devletindir bu yüzden bakamıyorsanızda bırakın devlet baksın olmuyor çünkü bu şekilde olmuyor.

10
0
yanıtYanıtla
Adanali asfalt riza:

bunlardan ama cok varmis korkmuyorlar pislik herifler enaz 5yil yatmali

8
0
yanıtYanıtla
46:

Her gun uyarı yapıyor telefondan polisler cocuklara sahip cikin dıye tek bırakmayın sora uzulen sız oluyorsunuz onlar kanar her seye cocuk tur ama anne baba oldum yanında yaklaşamaz dokunamaz kimse

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

inşALLAH kolanın başına bir iş gelmemiştir

1
4
yanıtYanıtla
Fatmaberlinizmir:

Anneler keyif pesinde olursa olacagi budur yeter artik görmüyorlarmi neler oldugunu

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title