Haberler

    Samsung Galaxy A70 Yurt Dışında Ön Siparişe Açıldı

    Samsung, dün yaptığı tanıtımda hem kızaklı hem dönen kameraya sahip telefonu A80'i tanıtarak dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Bu tanıtım esnasında A80'in bir düşük modeli A70'in de adı geçmiş olsa da çok fazla konuşulmadı. Fakat şimdi Samsung, telefonun ön siparişe hazır olduğunu söyledi.

    Telefonların çerçevelerini azaltma sevdası, aslında çok uzun zamandır devam ediyor. İlk başta 2014 yılında Galaxy Note Edge'i tanıtmasıyla beraber sadece sağ kenardaki çerçeveleri kaldıran Samsung, birkaç sene içerisinde yan kenarları fark edilemeyecek hâle getirmişti. Bununla da yetinmeyen şirket S8'i tanıtarak üst ve alt çerçevelerden de kurtulmuştu.

    Ön kameranın da bulunabilmesi için daha fazla çerçeve kırpamayan Samsung, dün A80 cihazını tanıtarak ön kamerayı arka kamerayla birleştiren bir tasarımla karşımıza çıkmıştı. Dönebilen bir kameranın bulunduğu A80 tanıtılırken şirket bir de yanında daha 'klasik' denilebilecek bir tasarıma sahip A70'i de ortaya çıkarmıştı. Buna rağmen bu cihaz hakkında çok konuşmayan Samsung, bugün telefonun ön sipariş için hazır olduğunu söyledi.

    Infinity-U adındaki damla çentikli 2400x1080 çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip olan Samsung Galaxy A70, aynı zamanda bu ekranda bir parmak izi sensörü de barındırıyor. Gücünü orta/üst seviye Snapdragon 675'ten alan cihaz, 4.500 mAh'lik oldukça büyük bir bataryayla geliyor. Bu bataryanın 25 W'lık hızlı şarjı desteklediğini de belirtelim.

    Telefonun kameralarına baktığımızda, Galaxy A80'de olduğu gibi herhangi hareket eden bir parça göremiyoruz. Arka tarafta 35 MP + 5 MP + 8 MP olmak üzere üç adet kamera (standart, geniş açı, telefoto) bulunurken ön tarafta bir adet 32 MP'lik kamera bulunuyor.

    Siyah, beyaz ve turuncu renklerinin tercih edilebildiği cihazın 6 GB + 128 GB versiyonun ön sipariş fiyatı 2999 yuan (446 dolar) iken, 8 GB + 128 GB versiyonunun fiyatı 3299 yuan (491 dolar) seviyesinde. Samsung'un bu fiyat kategorisinde Çinli rakipleriyle rekabet edip edemeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Samsung Galaxy Cep Telefonu Galaxy Note Samsung Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title