Haberler

14 Yaşındaki Kız Çocuğu Mektup Bırakıp Tabancayla İntihar Etti

Güncelleme:

Samsun'da 14 yaşındaki kız çocuğu tabancayla kendini vurarak intihar etti. Canına kıyan kızdan geriye "Sizi çok seviyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" yazan intihar mektubu kaldı.

Samsun'da 14 yaşındaki kız çocuğu tabancayla kendini vurarak intihar etti. Jandarma olayla ilgili inceleme başlatırken yaşamını yitiren kıza ait intihar mektubunda "Sizi çok seviyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" yazdığı ortaya çıktı.

SOL GÖĞSÜNE ATEŞ ETTİ

Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesinin Köroğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki S.K. kendini tabancayla sol göğsünden vurdu. Ağır yaralanan S.K. olay yerinde hayatını kaybetti.

"SİZİ ÇOK SEVİYORUM, HAKKINIZI HELAL EDİN"

S.K.'nın geride bıraktığı intihar mektubunda, "Sizi çok seviyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" yazdığı öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (31)

DÜRBÜNLÜ:

İntihar Edenin Öbür dünyada Yeri , , Cehennemdir . .

16
76
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

HADİ YA?Peki bu konuda hükümet ve diyanet işlerinin bu konudaharekete geçmemeleri başta Din olmak üzere Ahlak ve Adalet yerlerde geziyor buna çözüm bulmayanların Öbür tarafta yeri neresi Acaba?

yanıt33
yanıt0
Çakıl:

Sen mi karar vereceksin yerinin neresi olduğuna!

yanıt48
yanıt4
ADINIZI YAZNKİİİ:

huzur İSLAMDA NAMAZDA NİYAZDA

yanıt1
yanıt1
Birkul:

Fıkıha göre intihar eden kişi cinnet geçirdiği için o an aklı yerinde değildir direk cehennemliktir denilemez .neye göre fetva veriyorsunuz bilip bilmeden Allah c.c. adına hüküm vermeyin

yanıt2
yanıt0
Çakıl:

Arkadaşlar 14 yaşındaki bir çocuk için abuk subuk konuşuyosunuz cehenneme gider vs diye.Siz evvela müslüman olmadan önce insan olmayı öğrenin.iyi düşünmeyi,iyi niyetli olmayı...şeytan gibisiniz ya cehenneme girme düşüncesi sizi mutlu mu ediyor be kendini bilmez cahiller

77
4
yanıtYanıtla
cevo:

cennete girer ,,cünki yasi tutmuyo??

5
29
yanıtYanıtla
CEVDET:

Baraj kaç CEVO ?

yanıt0
yanıt0
gerzek:

yaş hesabını neye göre yaptın cennet bekçisi cevo. Boş muhabbete bayılıyorsunuz. . .

yanıt1
yanıt0
müberra:

dalgamı geçiyosun sen ölen çocukla ?? kendine gel

yanıt1
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title