Haberler

Şampiyonlar Ligi maç özetleri izle / PSG 7 - 1 Celtic maçının golleri

Güncelleme:

PSG Celtic maçının golleri ve Şampiyonlar Ligi özetleri (geniş özet) 22 Kasım maç özetleri. 22 Kasım Çarşamba Şampiyonlar Ligi maç özetleri. Bol gollü maçların oynandığı devler liginden özet görüntüler haberler.com'da.Maç özetlerini izlemek için linke tıklayınız..

Şampiyonlar Ligi özetleri (geniş özet) 22 Kasım maç özetleri. 22 Kasım Çarşamba Şampiyonlar Ligi maç özetleri. Bol gollü maçların oynandığı devler liginden özet görüntüler haberler.com'da.Maç özetlerini izlemek için linke tıklayınız..

Celtic'i farklı mağlup eden Paris Saint-Germain 5 maç sonunda 24 gol attı ve Şampiyonlar Ligi tarihinde grup aşamasında en çok gol atan takım oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında CSKA Moskova, Benfica'yı 2-0 yendi. İlk 4 karşılaşmada 6 puan toplayan Rusya'nın CSKA Moskova takımı, puanı bulunmayan Portekiz temsilcisi Benfica'yı konuk etti. Schennikov'un 13. dakikadaki golüyle soyunma odasına 1-0 üstünlükle giden CSKA Moskova, Jardel'in 56. dakikada kendi kalesine attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Grupta 5 maçını da kaybeden Benfica, Avrupa kupalarına veda etti.

Öte yandan CSKA Moskova kalecisi Igor Akinfeev, Şampiyonlar Ligi'nde tam 47 maç sonra kalesini gole kapadı. Rus file bekçisi en son Kasım 2006'daki Arsenal maçında gol yememişti. İngiltere temsilcisi Chelsea, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 5. haftasında konuk olduğu Azerbaycan'ın Karabağ takımını 4-0 mağlup etti. Başkent Bakü'deki Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Portekizli hakem Manuel De Sousa yönetti. Chelsea, Karabağ kaptanı Sadygov'un 19. dakikada gördüğü kımızı kart sonrası Eden Hazard'ın 21. dakikada penaltıdan attığı golle öne geçti. İngiliz ekibi, Willian'ın 37. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.Fabregas'ın 73. dakikadaki penaltı golüyle farkı 3'e çıkaran Chelsea, Willian'ın 85. dakikada kaydettiği golle karşılaşmayı 4-0 kazandı. İngiliz ekibi, bu sonuçla son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.

DEVLER LİGİNDE İLGİNÇ PROTESTO

Anderlecht - Bayern Münih maçında son yıllarda futbol sahalarında eşi benzeri görülmemiş bir protesto yaşandı. Maçı izlemeye gelen tribündeki Bayern Münih taraftarları 100 euro değerindeki bilet fiyatlarını protesto ederek, sahaya sahte para attı. Maçın hemen başında gerçekleşen bu protestonun ardından sahadaki paralar kenara atılmak zorunda kalınınca oyun kısa süre durdu. Müsabakanın ilk yarı golsüz berabere bitti.

BAYERN MÜNİH 2-1 KAZANDI

Bayern Müih, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantiledi. Anderlecht ile ilk 4 maçında grupta puanla tanışamadı. Bayern Münih müsabakayı 2-1 kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Moskova Celtic Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title