Haberler

Saimbeyli'nin Sorunlarına Kadın Eli Değiyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Saimbeyli'nin Avcıpıar Mahallesi'nde "Yeter ki Kadın Eli Değsin" projesi kapsamında muhtar eşleri ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında başlatılan "Yeter ki Kadın Eli Değsin" projesi kapsamında Saimbeyli'nin Avcıpınar Mahallesi'nde Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ve Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile birlikte muhtar eşleri ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Sözlü, kadınlarıyla birlikte yükselen toplumların güçlü ve demokrasiyi hakim kılan toplumlar olduğunu belirtti.

Yeter ki Kadın Eli Değsin projesi ile Saimbeyli'nin 27 mahallesinin tüm problemlerinde muhtar eşlerini de çözüm ortağı yapmak, Saimbeyli'de yaşayan hasta, yaşlı, bakıma muhtaç kimseleri tespit etmek ve ilçedeki kız çocuklarının eğitimlerine katkı sunmak olduğunu aktaran Başkan Sözlü, Saimbeyli'nin gelişim ve değişiminde Saimbeylili kadınların büyük katkıları olacağına inandığını ifade etti. Sözlü, "Türkiye huzurlu, demokratik bir ülke olacaksa bunu kadınlarıyla yükseldiği ölçüde başaracaktır" dedi.

Başkan Sözlü, Saimbeylili kadın muhtarlar ve muhtar eşleri ile bölgedeki problemler konusunda istişare etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Şahin Gökçe Hüseyin Sözlü Saimbeyli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title