Haberler

"Sahnede Bir Ömür" söyleşilerinin konuğu oyuncu Cengiz Küçükayvaz oldu

Güncelleme:

Başakşehir Belediyesi'nin kültür sanat sezonu klasiklerinden biri haline gelen "Sahnede Bir Ömür" söyleşilerinin aralık ayı konuğu usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz oldu.

Başakşehir Belediyesi'nin kültür sanat sezonu klasiklerinden biri haline gelen "Sahnede Bir Ömür" söyleşilerinin aralık ayı konuğu usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz oldu. Salonu tıklım tıklım dolduran konuklar, Küçükayvaz'ın anlatımıyla kimi zaman kahkahalarla boğuldu, kimi zaman usta oyuncunun tecrübelerinden faydalandı.

Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı'ndaki Necdet Yıldırım Bilgievi'ndeki söyleşide konuklar keyifli bir akşam geçirdi. Oyuncu Cengiz Küçükayvaz, çoğunluğu tiyatro öğrencisi olan konukların sorularını yanıtladı. "Ben yapamam, başaramam" diyen öğrencilere yetiştirdiği öğrencilerinden örnekler veren Küçükayvaz, kendisine ünlü bir oyuncuyu anlatarak onun gibi yetenekli olmadığını söyleyen öğrencisine 2 ay boyunca ayağına zıpkın saplanmış bir balıkçı gibi yürümesi ödevini verdiğini söyledi. Ödevin sonunda öğrencinin sahnede çok iyi bir oyunculuk örneği sergilediğini ifade eden usta oyuncu, "Ona, bu yönüyle, o bahsettiği oyuncudan daha yetenekli olduğunu söyledim" dedi.

"Oyunculuğun en zor yanı sonraki sahneyi bilmek"

İyi bir oyuncunun sahnede canlandırdığı rolün kimliğine bürünmesi gerektiğine vurgu yapan Küçükayvaz, "Oyuncu, saç tellerinden ayak parmaklarına kadar bedenine hakim olmalıdır. Oynadığınız karakterler hayatın içinden olunca samimi bulunuyor. İnsanlar bu rolde kendinden bir şeyler buluyor ve beğeniyor" dedi. Konuklara "oyunculuğun en zor yanı nedir?" sorusunu yönelten sanatçı, verilen birçok cevap üzerine oyunculuğun en zor yanının oynayacağı bir sonraki sahnede ne yapacağını bilmek olduğunu ifade etti.

Konuklarla iç içe samimi bir söyleşi

Küçükayvaz, programın büyük bölümünü salonun farklı yerlerine giderek konuklarla sohbet halinde geçirdi. Birçoğu genç olan konukları yaptığı esprilerle kırıp geçiren usta oyuncu, söyleşinin sonunda tüm salonla birlikte öz çekim yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Belediyesi Cengiz Küçükayvaz Necdet Yıldırım Kayaşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title