Haberler

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Zuhal Topal, gözyaşlarına hakim olamadı

Güncelleme:

Koronavirüs önlemleri kapsamında sunuculuk yaptığı programda format değişikliği yapılan Zuhal Topal, çekimlerde virüse karşı büyük bir özveri ile çalışan sağlıkçılardan bahsederken gözyaşlarına boğuldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programında koronavirüs tedbirleri kapsamında çeşitli önlemler alındı. Gelin ve kayınvalidelerin yarıştığı yarışmada sosyal mesafenin korunması için büyük bir villa kiralandı ve yarışmacılar o evde yarışmaya başladı. Yemek yeme aşamasında ise oturma planı sosyal mesafeye dikkat edilerek yapıldı. Dün yayınlanan yeni bölümünde sağlık çalışanlarından bahseden Zuhal Topal ise duygusal anlar yaşadı.

"MASKE TAKMAKTAN YÜZLERİ YARA OLAN ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM"

Çekimlere ara vermek yerine gerekli önlemleri aldıklarını söyleyen sunucu Zuhal Topal, sağlık çalışanlarından bahsederken konuşmakta güçlük çekti. Zor bir süreçte geçtiğimizi söyleyen Topal, bu süreçte evlerine bile gidemeyen sağlık çalışanları için "Kendi ailelerinden uzakta, çok zor koşullar altında canla başla gece gündüz demeden çalışan, maske takmaktan yüzleri yara olan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim, onlara minnet borçluyuz" dedi.

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Zuhal Topal, gözyaşlarına hakim olamadı

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Zuhal Topal, konuşma sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Topal'ın bu sözleri üzerine yarışmacılar da ağladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Haberler

500

Yorumlar (26)

VATANDAŞ:

SAĞLAM OYUNCU ZUHAL TOPAL

10
5
yanıtYanıtla
Hata:

Sağlam oyuncu olabilir ama gözyaşı sahte değildi. Empati kurdu galiba, kendi çocukları gözünün önüne gelmiş olmalı ki hıçkırığını tutamadı

yanıt4
yanıt3
osman kartal:

kendinizi reklam yapmadan vazgeçin. ağlayan sensin başkasına birşey olduğu yok

6
7
yanıtYanıtla
Anti Osman:

Kadın duygularını kontrol edemedi, sen reklam diyorsun.

yanıt3
yanıt9
BABA KARTAL:

nerden biliyorsun ağmadığını yoksa sen müneccim misin nesin

yanıt2
yanıt2
hastaneden:

boş boş yorum yapmayın eşimle ikimizde çalışıyoruz 5 yaşındaki çocuğumu yeri geliyor evde bekle diyorum tek bırakıyorum

yanıt3
yanıt2
deneme:

deneme

7
5
yanıtYanıtla
Memleketim:

Nerede iniyorduk. Acitatsyonu birakin. Doktor veya hemsire olmak gelen hastalara aspirin ver gönder demek degil. Ayrica Tip okuyan herkes bilir hastahanelerin tatil yeri olmadigini. Vereminden kanserine hertürlü salginin olabilcegini. Kendi canlarindan daha öncelikli hastalarin canlari oldugu icin hipograt yemini ederler. Birakin reklam yapmayi. Biraz ciddi olun. Herseyin san söhret para olmadigini hala anlamadiysaniz bundan sonra gelecek büyük felaketlere hazirlikli olun.

5
3
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Acile gidiyorsan acil olan müdahale yapılır. Polikliniğine gittiğinde aspirin ver onu ver bunu ver diyen doktora hemşireye nerde rastladın. Kininiz yerin dibine girsin. Doktor en az 6 sene okur ve çalışır kimseye de muhtaç olmaz. bu kadar emeğinin karşılığı olarak aldıkları maaşa göz dikilmesi hasetliktir. Maden çöktüğünde madenciler için göz yaşı dökmeyi bilirsiniz. Demezsiniz ki bu işi yaptıkları zaman bunu zaten biliyorlardı. Çünkü gözünüzde garibandır. Doktorlar da insandır. Tek farkı aldıkları maaştır. Eğer kominizm istiyor iseniz Çin Küba gibi ülkeler sizi bekliyor...

yanıt2
yanıt5
KAAN:

esaslı kadınsın zuhal hanım

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title