Haberler

Safiye Soyman, Duş İtirafıyla Hayranlarının Midesini Bulandırdı!

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü sanatçı Safiye Soyman, canlı yayında 4 gündür yıkanmadığını itiraf etti. Soyman'ın bir takipçisi konuyla ilgili, "Safiye Hanım bu nasıl itiraf midem bulandı." yorumunu yaptı.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına eski eşi Faik Öztürk ile birlikte konuk olan Safiye Soyman, canlı yayında 4 gündür duş almadığını, aynı saçla ve makyajla durduğunu ifade etti.

"4 GÜNDÜR DUŞ ALMIYORUM"

Abartılı makyajıyla ve sürekli değiştirdiği saç stiliyle tanınan şarkıcı Safiye Soyman, canlı yayında kendi foyasını ortaya çıkardı. Faik Öztürk ile birlikte katıldığı 2. Sayfa'ya konuşan Safiye Soyman, 4 gündür duş almadığını, aynı saçla ve makyajla durduğunu anlattı. Dün akşam Seda Sayan'la yemekte olduğunu söyleyen Safiye Soyman, Cumartesi günü sahnede olduğunu ve klip çekiminde bulunduğunu belirtti. Akşam da ödül töreni olduğunu söyleyen Soyman, haftada sadece 2 gün yıkandığını söyledi.

Safiye Soyman, Duş İtirafıyla Hayranların Midesini Bulandırdı!

ÜŞENGEÇ VE PİS

Bu açıklamalarıyla bir anda sosyal medyada çok konuşulanlar arasına giren Safiye Soyman, takipçilerinden de tepki çekti. Ekranlarda bakımlı ve bol makyajlı halini gördüğümüz Soyman'ın ne kadar üşengeç ve pis olduğu yorumları yapıldı. Soyman'ın bir takipçisi konuyla ilgili açıklama yaparak, "Safiye Hanım bu nasıl itiraf midem bulandı." yorumunu yaptı. Dün akşam Seda Sayan'la yemekte olduğunu söyleyen Safiye Soyman, Cumartesi günü sahnede olduğunu ve klip çekiminde bulunduğunu belirtti. Akşam da ödül töreni olduğunu söyleyen Soyman, haftada sadece 2 gün yıkandığını söyledi.

Safiye Soyman, Duş İtirafıyla Hayranların Midesini Bulandırdı!

EŞİNE ÇOK DESTEK OLMUŞ

Öte yandan Faik Öztürk, maddi anlamda dibi gördüğü zamanlarda Safiye Soyman'dan gelen desteği ilk kez anlattı. Bununla da kalmayıp sağlık sorunları yaşarken de onun sayesinde hayata döndüğünü anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Safiye Soyman Faik Öztürk Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (134)

Gül:

Sağlıklı olanı yapmış günlük banyo deri sağlığı için kötü

31
83
yanıtYanıtla
Diken:

Kapat çeneni çok bilmiş

yanıt4
yanıt10
CannnnN:

Kışın ideal olan o sanki siz hergün banyo yapıyorsunuz eleştiri için eleştiri yapmayın yahu

61
4
yanıtYanıtla
ÇOMARSİLKER:

ESKİDEN PAZARDAN PAZARA SOBA KARŞISINDA GÜYÜMDE ISITTIĞI SUYLA ÇOCUĞUNU YIKAYAN KİŞİLER ŞİMDİ GELMİŞ BU KADINA PİS DİYOR. BU ÜLKENİN YARISI HAFTADA BİR DUŞ YAPIYOR NEYİN KAFASI BU!

46
4
yanıtYanıtla
elit ülkücü:

aynen öyle çomarsilker kardeş, bunların çoğu sabun şampuan bile bilmez

yanıt12
yanıt1
BALIK BUNLAR MÜBAREK.:

YORUM YAZANLAR SANKİ HERGÜN YIKANIYORSUNUZ KOLPACILAR SİZİ =))) BALIKMISINIZ OLUM

32
7
yanıtYanıtla
Mert Dogrusoz:

Hergun yikanananin maaşi 5000 tl heralde! Ayrica haftada 1 banyo normaldir, hergun banyo sagliksizdir cunku hem vucut yag dengesini bozuyorsun, hem de kulandigin sampuan vs kimyasal madde, kansere davetiye cikariyorsun, cok bilmis seni!

yanıt1
yanıt0
2019:

Ne var bunda, kadın 4 günü fazla görmüş bildiriyor. Midesi bulananlar ! Siz çokmu temizsiniz. Siz allah bilir kaç gündür banyo etmiyorsunuzdur ama ölmediniz, sadece biraz kokmussunuzdur. Bu kadın açıklayıncamı temizlik imandan geldi. Aslında size göre en geçerli abdest bağırsaklarınızıda temizlediğiniz abdest olmalı. İçimizdeki pislik görünmeyince temizmi olunuyor.

31
0
yanıtYanıtla
islami harekett:

fazla yıkanmak sakıncalıdır. . . cinler çıplak görürse aşık olup musallat olur. . banyoya çıplak girmekte haramdır.

6
25
yanıtYanıtla
yobaz kovar:

hadı ordan

yanıt5
yanıt2
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title