Haberler

Saadet Partisi Kocaeli Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu Kimdir?

Güncelleme:

SP'den 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Kocaeli Başiskele Belediye Başkan Adayı olan Zafer Mutlu kimdir, nerelidir, mesleği nedir?

SP'nin Kocaeli Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu oldu. Peki, SP'nin 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Kocaeli Başiskele Belediye Başkan adayı olan Zafer Mutlu kimdir, nerelidir, mesleği nedir?

ZAFER MUTLU KİMDİR?

Zafer Mutlu, 1975 yılında İzmit Mehmet Ali Paşa'da dünyaya geldi. İlk öğrenimini Mehmet Ali Paşa 27 Mayıs İlköğretim Okulunda tamamladı. Orta ve lise eğitimini İzmit İmam Hatip Lisesinde bitiren Mutlu, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

SERBEST AVUKATLIK YAPIYOR

Üniversite bitimine kadar ailesinin yanında ticaretle uğraşan Mutlu, mezun olduktan sonra avukat olan ortağı ile birlikte avukatlık ofisi açtı ve serbest avukatlık yapmaktadır.

Saadet Partisi, Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği'nde aktif görev alan ve yöneticilik yapan Mutlu, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zafer Mutlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title