Haberler

RTÜK, Yemekteyiz'deki Uygunsuz Davranışlardan Dolayı TV 8'e Para Cezası Verdi

Güncelleme:

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 'Yemekteyiz' programında çocuk gelişimine uygun olmayan ve şiddet içeren davranışların ekrana getirilmesi sebebiyle TV 8'e idari para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun dün gerçekleştirilen toplantısında, gündüz kuşağındaki programlar ve bazı diziler görüşüldü. RTÜK, TV 8 ekranlarında yayınlanan 'Yemekteyiz' programında çocuk gelişimine uygun olmayan unsurlar tespit ederek kanala ceza verilmesini kararlaştırdı.

DİĞER YARIŞMACILARA SİNİRLENEREK EŞYALARI FIRLATMIŞTI

Sözcü'de yer alan habere göre; 'Yemekteyiz' programında, genç bir yarışmacının sinirlenmesini gerektirecek bir durum olmadığı halde diğer yarışmacılara karşı terbiye ve saygı sınırlarını aşan tavırlar sergilediği, hırsla parmağını salladığı, bıçak ve eliyle masaya şiddetle vurduğu, mutfakta eşyaları fırlattığı görüldü.

RTÜK, Yemekteyiz'deki Uygunsuz Davranışlardan Dolayı TV 8'e Para Cezası Verdi

TV 8'E PARA CEZASI VERİLDİ

Şiddet içerikli davranışların kesilmeden ekrana getirildiği tespitiyle TV 8'e ilgili yasanın, "Radyo ve televizyon hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel ve ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar, bunların izlenebileceği zaman diliminde ve koruyucu sembol kullanılsa dahi yayınlanamaz." hükmünü ihlalden idari para cezası verildi.

RTÜK, Yemekteyiz'deki Uygunsuz Davranışlardan Dolayı TV 8'e Para Cezası Verdi

RTÜK, Yemekteyiz'deki Uygunsuz Davranışlardan Dolayı TV 8'e Para Cezası Verdi

Kaynak: Güncel

Radyo Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (96)

Yazdım SENİDE.:

AAAHHH AHHH GÜNDEMİ MEŞGUL EDEN, BİZLERE LAYIK GÖRÜLEN ŞEYLERE BAKIN. KİMİ CİNAYET ÇÖZMEYE ÇALIŞIR, KİMİ KOCA BULUR, KİMİ ŞARKICI TÜRKÜCÜ KİMİLERİDE YAPTIĞI YEMEKLE UKALALIKLA GÜNDEM OLMAYA ÇALIŞIR. AMA HEPSİNDEKİ GAYE NE;REKLAM, DANIŞIKLI DÖVÜŞ. . . KABAHAT HEP ONLARDAMI MAALESEF RETÜK VE DEVLET ŞİKAYETLER ARŞA VARINCA MÜDAHALE EDER. YİNE BİZDE DE KABAHAT VAR! İZ-LE-ME-ME-Lİ-YİZ BU KADAR BASİT

76
1
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Benim gibi yapın acun u ve tv8 i televizyonunuzdan silin.

65
3
yanıtYanıtla
isim:

eşya fırlattığı için ceza kesen rtük kafan kesilen dizileri görmüyor sanırım

65
3
yanıtYanıtla
adsız:

bu programlarında senaryo olduğunu nezaman anlayacaksınız.

yanıt36
yanıt1
Kanki:

@ADSIZ: aznen öyle , eski evlilik programlari dahil hepsi senaryo geregi birbirine laf sokuyor , kanala reyting kazandiriyor , Elemanlarda 3-5 kurus icin TV de maymunluk yapiyor .

yanıt28
yanıt0
Adınızı Yazın:

her bölüm kafa kesen ertuğrul ada bir ceza gelir herhalde. yoksa trt nin diye ceza gelmezmi.

62
2
yanıtYanıtla
durust:

rutuk musun dudukmusun kımın kucagındasın sen yaa parmak salladı dıye ceza verıyor trt dekı dızılerede ceza versene yemıyormu

53
5
yanıtYanıtla
Kanki:

RTÜK bagimsiz olsaydi AHaber ve Akit gibi yayin pacavralari da olmazdi , hic bir söz hakkina sahip degiller ,

yanıt63
yanıt0
BIZE NE OLDU?:

ben yurt disinda yasiyan bir emekliyim imkanlarim dahilinde aile büyüklerimin mezarini ziyaret amacli 2-3 yilda bir dogdugum istanbula gelirim son yillarda ülkemize birseyler olmus kilik kiyefet sac bas sakal konusma sekli degismis herkesin psikoloji bozuk millet asabi sinirli ters cevaplar veriyor ve her an kavgaya hazirlar gibi birbirine düsmanca bakiyorlar sevgi saygi yasliya hürmet bitmis eskiden etrafta kadin cocuk varsa agzimizdan cikana dikkat ederdik simdi devamli ulu orta koyuyorlar

53
0
yanıtYanıtla
HEPİMİZ HASTALANDIK:

MEMLEKETİMİZİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ARTIK HASTA. BU HASTALIK GARİP BİR HAL ALDI. 2016 DARBE TEŞEBBÜSÜYLE BERABER İYİCE KÖTÜLEŞTİK. . BÖL-PARÇALA-YÖNET-YOKET TAKTİĞYLE NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK BİLE. . HERKES TRAVMA YAŞIYOR AMA KİMSE DE KABUL ETMEZ. HERKES O KADAR İYİ Kİ. HİÇBİR KÖTÜLÜK KALMADI ARTIK. EKONOMİK KRİZLE BOĞUŞURUZ AMA İPONE TELEFONLAR ELİMİZDEN EKSİK OLMAZ. ASGARİ ÜCRETLE HAYATIMIZI DEVAM ETTİRİYORUZ İŞTE. SİZİN TUZUNUZ KURU TABİ Kİ. Bİ KAÇ YÜZ AVRYLA HERŞEYİ YAPIYORSUNUZ BURALARA GELİNCE. . :):)

yanıt15
yanıt1
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title