Haberler

Kan donduran görüntüler! Temizlik işçisi, yavru köpeği çöp gibi süpürüp dereye attı

Güncelleme:

Rize'de, belediye temizlik görevlisi, yavru köpeği elindeki süpürge ile sürüklediği faraşa koyarak demir bariyerlerin üzerinden dereye fırlattı. Tepki çeken görüntüler güvenlik kamerasına yansırken belediye işçisi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kalkandere ilçesinde belediyede temizlik işçisi olarak çalışan bir vatandaşın güvenlik kamerasına takılan görüntüsü akıllara durgunluk verdi. Elindeki süpürge ve kürek ile köprünün üzerinde bulunan 2 yavru köpeğe doğru yürüyen, isminin S.K. olduğu öğrenilen temizlik işçisi süpürge ile yavru köpeği küreğin üzerine koydu ve ardından köprüden aşağıya dereye attı. Diğer yavru köpek ise canını kaçarak kurtardı. İşçinin köpeği dereye attığı anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

BELEDİYE BAŞKANI ÖZÜR DİLEDİ

Vahşet görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca Kalkandere Belediyesi de açıklama yapmak zorunda kaldı. Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Kalkandere Belediyesi'ne ait resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla S.K.'nın cezasız kalmayacağını ve hakkında işlem başlatıldığını dile getirdi. Yıldırım açıklamasında "İnternete düşen ve bilgimiz dışında gelişen bu üzücü olay için belediyemiz adına herkesten özür diliyorum. Her canlının yaşama hakkı vardır. Belediye personelimiz hakkında gerekli işlem yapılacaktır" ifadelerine yer verdi.

HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Yine aynı hesaptan Kalkandere Belediyesi adına yapılan paylaşımla ise S.K. hakkında Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında hukuki işlem başlatıldığı dile getirildi. Paylaşımda "Bugün, 29/06/2019 tarihinde ilçemizde geçtiği tespit edilen menfur hadiseye dair, saat 18.30'da ilgili kişi S.K'nın ifadesinin alınmasına müteakip, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu uyarınca hukuki süreç işletilmiştir. Ayrıca ilgili kişi hakkında idari soruşturma süreci de başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kalkandere 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (43)

Kirsehirli:

Belediye iscisinide köprüden atin asagiya bir bir olsun

34
3
yanıtYanıtla
Gs:

Eğit ki sosyal devlet olasın.

29
0
yanıtYanıtla
Döndü Teyze:

ülkemizde binlerce okul var binlerce ögretmen var binlerce din görevlisi var neden dürüst insan yetiştirmiyorlar bilen varmı acaba..?

23
1
yanıtYanıtla
TEYZEYEEEEE:

DÜRBÜNLÜ sensin. seni sığır SENİ her şeye muhalefet olma. git ilim bilim kilim irfan öğren imanın kuvvetlensin

yanıt0
yanıt0
dejavu:

terbiye önce aileden yani anne babadan verilmeli,

yanıt6
yanıt0
Döndü Teyze:

DEJAVU nikli arkadaşım,anne babanın terbiyesi hiç yoksa yada yeterli değilse,o durumda görev devlete düşmüyormu..?

yanıt4
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

HER İŞİN BAŞI ADAM GİBİ EKONOMİ ADAM GİBİ EĞİTİM ADAM GİBİ KANUNLAR . BUNLAR BİR RAYA GELİRSE Kİ ÇOK ZOR RRRRRRRR. . . . . . . .

yanıt3
yanıt1
KILIÇ:

PİSKOPAT RUHLU İNSANLARIN İŞİNE SON VERİLMELİ.

18
1
yanıtYanıtla
KUDRUN:

RİZELİLER ŞAŞIRDIK MI CAHİL EĞİTİMSİZ ÖKÜZLER

15
3
yanıtYanıtla
:

öküz hatta sığır senin ailendir. karpuz kafalı. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title