Haberler

Genç kızı sokak ortasında bayıltana kadar döven erkek tutuklandı

Güncelleme:

Rize'de genç bir kızı darp eden şahıs, serbest bırakılmasının ardından tekrar gözaltı alındı. Mahkemeye sevk edilen şüpheli, tutuklandı.

Rize'de, genç kızı darbettiği iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüphelinin tutuklandığı bildirildi.
Rize Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki iş yeri önünde bulunan R.T'nin bir kişi tarafından darbedildiği, soruşturma kapsamında incelenen kamera kayıtlarından şüphelinin B.G. olduğunun tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, B.G'nin gözaltına alınmasının ardından tutuklama istemiyle Rize Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildiği, sonrasında ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı aktarıldı.

"HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI VERİLMİŞTİR"

Cumhuriyet Başsavcılığınca karara itirazda bulunulduğuna işaret edilen açıklamada, "Yapılan itirazı 27 Temmuz tarihinde değerlendiren Rize Nöbetçi Sulh Ceza hakimliği tarafından itirazımız kabul edilerek şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verilmiş olup, 28 Temmuz tarihinde yargı kararı gereğince yeniden yakalanan şüpheli ilgili hakimliğe Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından tekrar sevk edilmiş, hakkında tutuklama kararı verilmiştir." denildi.

NE OLMUŞTU?

Olay Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi'nde dünmeydana geldi. R.T. yaya olarak evine giderken, kendisine yaklaşan B.G.'nin saldırısına uğradı. B.G., genç kızı tekme tokat dövmeye başladı. Yaşadığı şok nedeniyle tepki veremeyen R.T., aldığı darbeler nedeniyle fenalaştı.

R.T., caddedeki iş yerinin önünde olan tabureye oturmaya çalışırken, B.G., darbetmeyi sürdürdü. Çevre sakinlerinin müdahalesiyle R.T., saldırgandan kurtulabildi. Saldırı anı ise çevredeki iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kaçan B.G., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

Saldırgan sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. B.G. savcının talimatı üzerine bu sabah polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Atatürk Caddesi Başsavcı Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (63)

kenan36:

bazı kadınlar dayağı hak ediyorr

11
91
yanıtYanıtla
BİR DOST:

BAYANLAR BİR ÇİÇEKTİR. HER ÇİÇEĞİN BİR DİKENİ VARDIR. ONUN İÇİN BAYANLARIMIZA İYİ DAVRANACAĞIZ. EVİNDE HUZUR İSTİYORSAN EŞİNİ İDARE EDECEKSİN. EŞİNE İYİ DAVRANACAKSIN. ÇÜNKÜ ONLAR SİZİN ÇOCUKLARINIZIN ANNESİ.

yanıt18
yanıt3
insan:

Bunun gibi pislikler de bir yerlerinden sallandırılmayı...

yanıt33
yanıt4
SENİN GİBİ KENDİNİ ADAM SANANLARDA:

YAŞAMAYI HAK ETMİYOR.

yanıt29
yanıt6
tranzonlu:

varsa adamlıgın gel senıde ben doveyım. dayak nasıl atılır gor.

yanıt49
yanıt5
ÖKÜZ:

ÖKÜZ

yanıt13
yanıt3
metin:

Bir erkek olarak düşüncelerin midemi bulandırdı unutma onlarda anne baba kuzusu senin kız kardeşin varsa onu kocası dövse hoşuna gidermi?Ben 23 yıllık evli elli iki yaşında bir insanım benim evimde sorunlar problemler var bazen kendi kendimi yiyorum ama o benim eşim bana birşey olsa bir bardak suyu verecek olan yine eşim o yüzden adam ol insan ol.

yanıt20
yanıt1
erdem akın:

sosyal medya sayesinde suç işleyip serbest bırakılanlar tekrar tutuklanıyor . adaletin geldiği durum. ya sosyal medyada gündem olmayan serbest bırakılan suçlular adaletin neresinde

42
0
yanıtYanıtla
DEGO:

SORAN OLURSA ADALET VAR DERSENİZ?

34
0
yanıtYanıtla
HKE:

boşuna dövmemiştir

4
29
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title