Haberler
Haberler ›› Rhys Ifans ›› Biyografi

Rhys Ifans Biyografisi

Rhys Ifans
Doğum Tarihi22.07.1967

Rhys Ifans Kimdir ?

Rhys Ifans ( 22 Temmuz 1967) bir Galce aktör ve müzisyendir.

İfans, Haverfordwest, Pembrokeshire, Galler'de dünyaya geldi. 1967, oğlu Beti-Wyn, bir kreş öğretmeni ve Eirwyn Evans, bir ilkokul öğretmeni.

Bir kardeşi, aktör Llür Ifans var. İlk dilleri Galce idi. Ifans, Ruthin, Denbighshire'da büyüdü ve ilk eğitimini Ysgol Pentrecelyn'de aldı.

Flintshire'da Mold, Galler dilinde ortaokul olan Ysgol Maes Garmon'a gitti ve burada O seviyelerini ve A seviyelerini seçti.

Ayrıca Theatr Clwyd, Kalıp'daki gençlik oyun okullarına katıldı ve Guildhall Müzik ve Drama Okulu'nda eğitim aldı.

Ifans'ın erken dönem çalışmaları, Clwyd Tiyatrosunda Hamlet, Regent's Park Tiyatrosunda Bir Yaz Gecesi Rüyası ve Royal National Theatre'da Süt Ağacı ve Volpone'u içeriyordu. 2003'te Anarşistlerin Kazayla Ölümü'nde Donmar Deposu'nda göründü.

2006 yılında Michael Grandage'ın Donmar Depo'daki Soho'daki Don Juan üretiminde Londra sahnesine döndü. 2016'da Ifans, Deborah Warner'ın eski Lear'daki King Lear'ın yapımında Glenda Jackson'ın yanında Fool oynadı.

Televizyon
Ifans, komedi şovu Pobol y Chyff (cy) de dahil olmak üzere film kariyerine başlamadan önce Galler dili televizyon programlarında ortaya çıktı ve Londra Kraliyet Ulusal Tiyatrosu'nda ve Manchester Kraliyet Tiyatrosu Tiyatrosunda performans gösterdi.

1990'da anarşik bir çocuk sınav programı olan Stwnsh'ı ("Mash" için Galce) sundu. Galler dili TV kanalı S4C'de toplam on beş dakikalık program yayınlandı.

2000 yılında S4C için çocuk animasyon serisi Sali Mali'yi anlattı.

2008'de, Hugo Blick tarafından yazılmış ve BBC Two'de yayınlanan "The Last Word Monologues" dizisinin üç bölümünden biri olan "Six June One June" da yer aldı. Kendini egemen bir anneden kurtarmaya çalışan yalnız bir Gallip çiftçisi oynuyordu.

Ifans, 2016 sonbaharında, Berlin, Almanya'daki yerinde çekilen yeni 10 bölümlü ABD'li ücretli Epix ağ casus dizisi Berlin İstasyonunda sert Amerikalı CIA ABD polis memuru Hector DeJean'ı canlandırdı.

Kişisel yaşam
Ifans'ın da bir aktör olan Llür Ifans'ın bir kardeşi var. Gal'de üretilen Twin Town filminde rol aldılar.

2011 Comic Con sırasında, Ifans san Diego polisi tarafından, bir konuk panelinde konuşmaya başlamadan önce bir bekçiyi bastırdıktan sonra, ihbarı hafif pilondan tutuklandı.

Ağustos 2011'de yerel Bölge Savcılığı, Ifans'ın delil yetersizliğinden dolayı tahsil edilmeyeceğini açıkladı.

title