Haberler

Reyting Rekortmeni Hercai Dizisinin 11. Bölümünün Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Hercai dizisinin 11. bölümünün yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Hercai dizisinin 11. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı Yayınlanan yeni fragmanda; Miran, Reyyan'dan ikinci bir şans istiyor. 24 saat isteyen Miran onu ikna edemezse yok olacağını söylüyor. Reyyan'ın kalbi Miran'dan yana olsa da ona veda ediyor.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran, Şadoğlu ailesinin tüm borçlarını sileceğini ve bu düşmanlığı bitireceğini söylüyor. Miran, Nasuh'tan sadece Reyyan'I istiyor. Hazar, Miran'ın yakasına yapışıyor. Nasuh oğlunu sakinleştirip Miran'ın teklifini Kabul edecek gibi görünüyor. Azat Reyyan'ın 'satılmasını' şiddetle karşılıyor. Nasuh, Miran'a Aslanbeyler'e karşı eğilmeyeceğini söyleyerek para için Şadoğlu soyadını taşıyan birini satmayacaklarını söylüyor. Ayrıca borcunu ödemenin de Reyyan'I korumanın da düşmanına kalmadığını söylüyor. Nasuh, Reyyan'ın Azat ile evleneceğini söylüyor.

Reyting Rekortmeni Hercai Dizisinin 11. Bölümünün Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Herkes bu sözleri büyük şokla dinliyor. Ama bir tek Azat bu karara seviniyor. Miran, Reyyan'I tutup bir şey söylemesini isterken Gönül kapıdan görülüyor. Reyyan, Miran'I herkesin gözü önünde reddediyor. Ayrıca Azat ile evleneceğini söyleyerek, 'beni satın almaya kalktın' deyip tersliyor. Miran gidince Nasuh evdekileri tembihleyerek verdiği karardan dönmeyeceğini söylüyor. Reyyan, ailesinin engellemesine ragmen Nasuh'un yanına gidiyor. Reyyan olanları anlamak istiyor. Nasuh bir kez daha Reyyan'a değil soyadına değer verdiğini söylüyor. Nasuh, Hazar'a da oğlunu kaybetmemek için bu kararı aldığını söylüyor. Ancak aklında Reyyan ile ilgili hala kötü düşünceler var ve Reyyan'ın ölüme kendi ayakları ile gideceğini söylüyor.

Reyting Rekortmeni Hercai Dizisinin 11. Bölümünün Yeni Fragmanı Yayınlandı!

AZİZE'DEN MİRAN'A TOKAT

Miran, kapıdaki Gönül'ü görüyor ve kolundan tutup dışarı atıyor. Gönül onu korumak için geldiğini söylerken Miran onu etrafında görmek istemediğini söylüyor. Öfke ile arbaya atlayıp Gönül'ü eve götürüyor. Miran eve gidince Azize'nin karşısına çıkıyor. Bağırışı ile tüm aile avluda toplanıyor. Miran babannesine hacizi sorarken Azize, Miran'a tokat atıyor. Ve Miran'dan önce o hesap sormaya başlıyor. Miran, Reyyan'ın Azat ile evlenmek zorunda olduğunu haykırıyor. Azize haczi çekmeyeceğini ve malın ona ait olduğunu söylüyor.

Reyting Rekortmeni Hercai Dizisinin 11. Bölümünün Yeni Fragmanı Yayınlandı!

HAZAR, REYYAN'IN GERÇEK BABASI DEĞİL

Hazar, kızının sevmediği adamla evlenmesini istemiyor. Hazar karısı ile konuşarak Reyyan'a gerçekleri söylemesini istiyor. Azat, Hazar'ın Reyyan'ın gerçek babası olmadığını öğreniyor. Hazar, Reyyan'I nasıl sevdiğini anlatıyor. Zehra ise Reyyan'a babalık ettiği için Hazar'a minnettar olduğunu söylüyor. Hazar bu gerçeği söylemesi gerektiğini ve Reyyan'ın kendini yakmamasını anlatıyor. Ama Zehra bu fikre sıcak bakmıyor. Azat duydukları ile büyük bir şok yaşıyor ve kendini sokağa atıyor.

Reyting Rekortmeni Hercai Dizisinin 11. Bölümünün Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

hayriye:

biz, simdiye, kadar, fasa, fiso, diziler, , izlemisiz, , yasasin, , hercai, yasasin, reci, yasasin, oyuncular, , , , ,

17
6
yanıtYanıtla
komplocu:

lan yürü git bide reyting rekortmeni diyo. her dizi reyting rekortmeni ne işse. bizim türk yazarları sapık olduğu için heer dizide aynı konu. hep sex aldatma ihanet cinayet üzerine kurulu diziler. eskiden komedi dizilerimiz vardı şimdi onlarda yok.

12
7
yanıtYanıtla
ORDULU:

HAYATIMDA BU KADAR SAÇMA BİR DİZİ GÖRMEDİM

7
9
yanıtYanıtla
adil:

bu dizi sen anlat karadeniz gibi felaket . topluma kötü örnek oluyor. evliliği ve kadını ayaklar altına alıyor. gönül karakteri nikahlı eş. düştüğü duruma bakın ve halk ta kuma kadına hayran. ulan bu milletin ne zaman bu kadar ahlakı boızuldu. aşk aşk diye diye ahlak kalmadı. yazıklar olsun

6
7
yanıtYanıtla
333:

yaşasın ATV yaşasın film ekibi ve hercai başarılanın devamını diliyorum çekemeyen varsa anten taksın farklı kanal izlesin . . .

9
4
yanıtYanıtla
the best hercai:

çok güzel bir bölüm olacak. . . uzun yıllardan beri bir sonraki bölümünü merakla beklediğim tv den izlemek istediğim tek dizi oldu. . bu bölüm yetişmeyecek zannettim. . iyi ki Mardin de bu dizi çekiliyor, mekanlarıyla diziyi daha büyüleyici kılıyor. . teşekkürler Mardin. . . . . Urfa da çekilen 11. bölüm oyunculara, Urfalıların yoğun ilgisinden set çalışamaz duruma gelmiş; sevmek güzel bir şey ama her şey gibi buda dozunda olsun. . .

10
0
yanıtYanıtla
aa:

ulan ne kadar sıkıyorsunuz be. kım ızlıyorkı reytıng dıyorsunuz

3
6
yanıtYanıtla
Birvatandaş:

Dizi den ziyade mardinde cekiliyor olması insanların ilgisini cekiyor aslanda.

7
2
yanıtYanıtla
ağe:

aga sana bisi şöyliyim

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Komik dizi :D

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title