Haberler

Reyon görevlisi kadının korkunç ölümü!

Güncelleme:

Bursa'da vitesleri karıştıran 70 yaşlarındaki sürücü otomobili ile markete camdan içeriye daldı. Sürücünün çarptığı reyon görevlisi hayatını kaybetti.

Bursa'da otomobili ile markete camdan giren sürücünün çarptığı reyon görevlisi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Mudanya ilçesi Tepedevrent mevkii Göynüklü Mahallesi yolu üzerinde bulunan bir marketten alışveriş yapan 70 yaşlarındaki kadın sürücü, 16 MEC 56 plakalı otomobiline binerek park yerinden ayrılmak istedi.

Vitesleri karıştırınca aracın kontrolünü kaybeden yaşlı kadın otomobiliyle birlikte marketin camından içeriye girip çalışan reyon görevlisi 44 yaşındaki Güler Gamze Bozkırlı'yı ezdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı kadın, kurtarılamadı.

Evli ve 2 çocuk annesi reyon görevlisi kadının ölümü ailesi ve çalışma arkadaşlarını hüzne boğdu. Olayla ilgili tahkikat başlatan ekipler sürücü yaşlı kadını gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

beril:

70 yaşında adama ev sattırmıyorsunuz akıl sağlığı yerindedir raporu olmadan ama trafikte cirit atabiliyor. belli yaş üstü araba kullanmamalı arkadaşım nasıl ki belli yaşın altındakiler kullanamıyorsa. bu resmen cinayet

27
0
yanıtYanıtla
azad:

70 yaşında adını biliyo mu acaba ehliyet veriyorsunuz patagonya bile bizi görse patagonluktan istifa eder

15
1
yanıtYanıtla
Bosch vites:

Kim nederse desin belli bir yaştan sonra sağlık kontrolleri yapılarak ehliyetler yenilenmeli testler yapılmalı.uygulamalar devreye girdiğinde olumlu sonuç vereceğine inanıyorum.Kazasız belasız günler.

14
0
yanıtYanıtla
ADA:

Allah belanı versin yaş 70 iş bitmiş ne işin var direksiyonda keşke sen ölseydin

12
0
yanıtYanıtla
Yinemi:

Arabayi kullanmayi bilmiyorsan niye direksiyon başina geciliyor,Vites de karıstirsin canda alirsin.Arabanin huyunu suyunu bilmeden istedigin kadar söfor ol buda bir etken.Allah ramet etsin

8
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

İLERİ YAŞTAKİ KİŞİLERİN ARAÇ KULLANMASI SIKI DENETİM ALTINA ALINMALI OTOMATİK VİTESLİ ARAÇLAR BU TİP KAZALARIN BİRİNCİ SEBEBİ PROFOSYONEL OTOBÜS ŞÖFÖRLERİ BİLE OTOMATİK VİTESLİ OTOBÜSLERDE BU ŞEKİL BİR SÜRÜ KAZALAR YAPTILAR YAPMAYA DEVAM EDECEKLER . OTOMATİK VİTESLİ ARAÇLAR KULLANIM KOLAYLIĞI OLMASINA RAĞMEN PEDALLARI KARIŞTIRMA TEHLİKESİNİ BARINDIRIYOR BEN ŞAHSEN BEDAVA VERSELER OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KESİNLİKLE KULLANMAM

6
2
yanıtYanıtla
:

Ne kadar sakar olduğunuzu anladık yani :)))

yanıt1
yanıt0
..:

Yıllardır otomatik vites araç kullanırım. Sakin ve soğukkanlı olursan hiçbir pedal karışmaz. 2 tane pedalı karıştırıyorsan, O arabaya hiç binme derim.

yanıt11
yanıt2
ziyaa:

Vay mal karı vay. Öldürdün lan garibi.

6
0
yanıtYanıtla
FB:

Allah rahmet eylesın. Allah sabır versın gerıde kalanlara. Bence 5 yılda bır suruculere fazla kasmıcak sekılde sınav yapılmalı.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title