Haberler

100 mezarı yıkıp üzerlerine "Yakında geleceğiz" diye yazı yazdılar

Güncelleme:

Hatay'da mezarlıkta bulunan çok sayıda mezar tahrip edildi. Zarar verilen mezarların üzerine "Yakında geleceğiz. Biz İslam devletiyiz" diye yazıların yazılması dikkat çekti.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'ndeki asri mezarlıkta, 100'e yakın mezar taşı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı. Emniyet, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reyhanlı ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'ndeki asri mezarlığı ziyaret edenler, çok sayıda mezara ve çevresine zarar verildiğini gördü. Durumun haber verilmesine üzerine olay yerine gelen polis ekipleri mezarlıkta inceleme yaptı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yapılan incelemede 100 civarında mezarın tahrip edildiği ve bazılarının üzerine de çeşitli yazılar yazıldığı belirlendi. Olayı terör örgütü DEAŞ gerçekleştirmiş gibi dursa da bu tehlikeli provokasyonu kimin yaptığı bilinmiyor. Ekipler olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yerinden görüntüler;

Mezarlara zarar verip 'Yakında geleceğiz' diye yazı yazdılar

Mezarlara zarar verip 'Yakında geleceğiz' diye yazı yazdılar

Kaynak: AA / Güncel

Reyhanlı Gültepe Haberler

500

Yorumlar (101)

Tim0135:

Toplumu yönetenler sayesinde toplum mezhepçi,kindar oldu,düşman oldu karpuz gibi bölündü!!!

84
71
yanıtYanıtla
Muhahahey:

Sankı eskıden cok bıtlıktık,sacma sacma konusmayın.dındar ınsanlara uzaylı muamelesı yapılıodu dıom herkes dıokı benım haberım yok vallaha.ımam hatıplet kapandı,basortulu ınsanların cafeye gırenıne yaratık gıbı bakılıodu,devlet daıresınde basortu yasak,askerıyede namaz yasak,unıtversıteye alınmazlar,namaz kolar dıye devlet memeuru olamaz. Ozmn bolunmedıkdr sımdımı bolunuyoz. O karpuz sızsıznız bolunmeye yer arıyosunuzdur

yanıt6
yanıt6
Aşık:

HADİ ORDAN KİMİ KANDIRIYORSUN SENZATEN AMACİN BÖLMEK AMA MİLLET BU OYUNA GELMEDİ GELMEYECEK

yanıt8
yanıt6
İLK ÖNCE ÜLKEMİZİN GEÇMİŞİNİ BİL:

TİMO135 booş booş yorum yazma bu pisliği yapanlar terör örgütü yandaşları çıkarsa o zaman ben size sorarım kim mezhepçi kim kindar oldu diye AHMAK 70 yıllarında faşist ile komünist diye 80 yıllar sağ ile sol diye 90 yıllarda laik dindar diye toplumu kim karpuz gibi ikiye böldü bak daha 50 ile 60 yılları yazmıyorum bile Dünyanın neresine gidersen git görüş farklılıkları illaki vardır hatta Süper güç Amerika, da taaa 12 Nisan 1861 – 9 Nisan 1865 arasında KARPUZ gibi ikiye ayrılmıştı Kuzey ve Güney

yanıt21
yanıt5
BATIDA KATOLİK PROTESTAN KİLİSE AYRI:

TİMO135 bundan bir kaç yıl önceydi Adıyaman, da halkının evlerinin kapılarına işaret koyuyorlardı bu haberlere, de çıkmıştı sonra sizin gibi 1930 Model İdeolojik klasik kafalar hemen suçu iktidara atmaya çalıştılar derken inceleme araştırma sonuncunda işin altından terör örgütü çıktı bak bu egede olsun ülkemizin çoğu yerinde çıkan orman yangınlarının altında yine bunlar var bakmayın siz o kaz dağları ağaç doğa çevre için bağıranları hepsi dış güçlerin özellikle almanya, nın kuklaları piyonları

yanıt13
yanıt8
Tim0135:

İlk önce ülkemizin geçmişini bil rumuzlu, Hatayı bnden iyi bilemezsin, şu an hali içler acısı bir sürü terör örgütü var,gaflet içindekiler sayesinde doğru Amerika 1850 lerde ikiye bölünerek savaştı, çünkü bizi 150 yıl geriye götürenler utansın. Doğruya doğru toplum şu an ikiye bölündü ve birbirine düşman, gerçekler acıtıyor değilmi, idlib te kimlerin yavrucukları yaşıyor,önce bana bunu söyle!

yanıt7
yanıt0
150 YIL GERİYE GİDEN NASIL YORUM YAZAR:

TIMO135 rumuzlu sen hatayı diyorsun peki ülkemizin doğu ve güney doğuşundan niye bahsetmiyorsun bu ülke 40 yılı aşkın terör ile mücadele ediyor eeeee kırk yıl önce iktidar kimdi demek ülkemiz yüzelli yıl geriye gitti haaaaa vay GEZİ zihniyeti vaayy o zaman Dünya''nın en gelişmiş ülkesi Türkiye bundan yüzelli yıl önce son model cep telefonları arabalar 4×4 duble oto yollar uçak metro hızlı tren hepsini biz yapmışız ulaann yüzelli yıl geri gitsek sen bu yorumu nasıl yazdın kuzey Irak''ta kimler va

yanıt3
yanıt4
ADANALI:

ölüye saygısı olmayan adamın diriyemı saygısı olacak yapanları bulup adanaya yollayın

44
0
yanıtYanıtla
Siverek 63:

islam devleti mezar yıkamaz .fatiha okur siz ancak şeytan devleti olursunuz

37
3
yanıtYanıtla
Abdurrahman:

Adamlar mezarlığa seslenmişler, -yakında geleceğiz-

40
0
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title