Giriş Tarihi: 28.03.2024

TIBBİ VE LABORATUVAR SARF MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

TIBBİ VE LABORATUVAR SARF MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

DEVLET HASTANESİ TUZLA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLAR

40 Kalem Tıbbi ve Laboratuvar Sarf Malzeme Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihaleedilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN:2024/396039

1 –İdarenin a) Adı:DEVLET HASTANESİ -TUZLA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

b) Adresi:İÇMELER MH. PİRİ REİS CAD. NO: 74 34940 İÇMELER TUZLA/İSTANBUL

c) Telefon ve faks numarası:2164940955 – 2164940959

ç) İhale dokümanının görülebileceğive e-imzakullanılarak indirilebileceğiinternet sayfası:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımına) a)Adı:40 Kalem Tıbbive Laboratuvar Sarf Malzeme Alımı

b) Niteliği, türü ve miktarı:40 Kalem TıbbiSarf ve Laboratuvar Sarf MalzemesiAlımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idarişartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceğiyer:T.C. Sağlık Bakanlığı Tuzla Devlet HastanesiİlgiliDepo

ç) Süresi/teslim tarihi:Yüklenicialım konusu malzemeleriteslim programına uygun olarak tesliminisağlamak içinsözleşme imzalama tarihinden itibaren idaremizin siparişidoğrultusunda 7 (Yedi) takvim günüiçerisinde, ilgilidepoya pey der pey sipariş miktarlarının teslimatı yapılacaktır.

d) İşe başlama tarihi:Sözleşme imzalanmasına müteakip siparişe istinaden işe başlanacaktır

3-İhalenin a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati:25.04.2024 - 10:00

b) İhale komisyonunun toplantı yeri(e-tekliflerinaçılacağı adres):Tuzla Devlet HastanesiToplantı Salonu

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleriiçin aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleriile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgilerie-tekliflerikapsamında beyanetmelerigerekmektedir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkiliolduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindekigörevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP'tan alınır.

4.1.3. Şeklive içeriğiİdariŞartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şeklive içeriğiİdariŞartnamede belirlenen geçiciteminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.1.6 Tüzel kişitarafından iş deneyiminigöstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, TürkiyeOdalar ve Borsalar Birliğiveya yeminlimalimüşavir ya da serbest muhasebecimalimüşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen vedüzenlendiğitarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve maliyeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve maliyeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Meslekive teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İş deneyiminigösteren belgelere ilişkin bilgiler:Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleritamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihalekonusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyiminigösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.

4.3.2.-4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

İstekliler, TıbbiCihaz Yönetmeliklerikapsamındakiürünler için, TıbbiCihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliğikapsamında düzenlenen TıbbiCihaz Satış MerkeziYetkiBelgesinin bilgileriniyeterlilik bilgileritablosunda beyan etmeli, idare istediğitakdirde sunmalıdırlar.

4.3.2.2. Yetkilikurum ve kuruluşlara kayıtla ilgilibelgeler:

1- Üreticiveya tedarikçifirmanın, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve TıbbiCihaz Ulusal BilgiBankasına ve/veya Ürün Takip Sistemine (ÜTS) kayıtlıolacaktır.

2- Teklif edilen ürünün/cihazın Sağlık Bakanlığı İlaç Ve TıbbiCihaz Ulusal BilgiBankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığından onaylı olduğuna dairbelge (Teklif edilen ürün ile kayıtlı etiket adı uyumlu olmalıdır.)

3- İsteklifirma bayiise, Sağlık Bakanlığı İlaç ve TıbbiCihaz Ulusal BilgiBankasında üreticiveya tedarikçifirmanın bayisiolduğuna dair bilgiler"Yeterlik BilgileriTablosunda" açıkça belirtilmelidir. Sağlık Bakanlığı Sağlık HizmetleriGenel Müdürlüğünün 2022/2 Genelgesinin 2. Bölümü TıbbiCihaz Alım Esasları, 2.3. maddesine istinaden, TıbbiCihaz Yönetmeliklerikapsamındakiürünlerin veya cihazların satın alımlarında aday veisteklinin "TıbbiCihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği" kapsamında "TıbbiCihaz Satış MerkeziYetkiBelgesine" sahip olacaktır. Belgeye aitbilgiler "Yeterlik BilgileriTablosunda" belirtilmelidir. Teklif edilen ürünler, TıbbiCihaz Yönetmeliğikapsamında değilse; "Kapsam Dışı" olduğu

" Yeterlik BilgileriTablosunda" veya birim fiyat teklif cetvelinde yer alan "Ürün Barkod/ Ürün Açıklaması" kısmında belirtilmelidir. Biyosidal ürün (Bir veya birden fazla aktif madde içeren, kullanıma hazır hâlde satışa sunulmuş, kimyasal veya biyolojik açıdan herhangibirzararlı organizma üzerinde kontrol edicietkigösteren veya hareketinikısıtlayan, uzaklaştıran, zararsız kılan, yok eden aktif maddelerivemüstahzarları) kapsamında olan kalemlere teklif verecek isteklilerin, ürünlere ait Sağlık Bakanlığı Ruhsatı veya tescil belgesinisunmalarıgerekmektedir.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

a) İsteklilerden değerlendirme aşamasında İdare gerekligörürse numune ve/veya katalog talebinde bulunabilir. Numunelerin üzerinde isteklininticaret ünvanı, kalem sıra numarası ve ubb numarası yazılı olarak İdaremize teslim edeceklerdir.

b) Yukarıda belirtilen hususlar doğrultusunda İhale sonucunda uhdesinde kalmayan kalemlerin numuneleri, itiraz süresinin bitmesinimüteakip 1(Bir) ay içerisinde alınmalıdır. Alınmayan numuneler kullanılmak üzere hastanenin ilgilideposuna teslim edilecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

4.4.1.Kamu veya Özel Kuruluşlara yapılmış olan TıbbiMalzeme Alım işleribenzer iş olarak kabul edilecektir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerlive yabancı tüm isteklilere açık olup yerlimalı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajıuygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanınıindirmelerizorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadarEKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleriiçin teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklifbirim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekliile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleribedelin %3'ünden az olmamak üzere kendibelirleyecekleritutarda geçiciteminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 incimaddesine göre açıklama istenecektir.

Basın No: ILN02009504
#ilangovtr
title