Haberler

Rallici Burcu Çetinkaya Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı

Güncelleme:

6 yıl önce tesettüre giren ve geçtiğimiz aylarda başını açan rallici Burcu Çekinkaya Bucak, sosyal medya hesabından eşi Fatih Mehmet Bucak'ın soyadını sildi.

2015 yılında Fatih Mehmet Bucak ile dünya evine giren ve her fırsatta eşine olan aşkından bahseden rallici Burcu Çetinkaya, Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı.

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Yüksel lisansını tamamlamak üzere gittiği Şanlıurfa'da aradığı aşkı bulan Çetinkaya, nikahın ardından sosyal medya hesabı Instagram'dan adını 'Burcu Çetinkaya Bucak' olarak değiştirmişti. Evliliğini gözlerden uzak yaşayan Çetinkaya, Instagram hesabından Bucak soyadını kaldırdı. Rallicinin bu hamlesi ise akıllara 'Evliliklerinde kriz mi var?' sorusunu akıllara getirdi.

Rallici Burcu Çetinkaya Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı

"FATİH'E İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLMADIM"

Çetinkaya bir röportajında eşiyle olan evlilikleriyle ilgili, "Aşktan ziyade sevgi, saygı ve güven evliliği demek daha doğru. Ben Fatih'e ilk görüşte aşık olmadım. Onu tanıyıp karakterini gördükten sonra içimde ona karşı bir şeyler başladı. Eşimin babamla çok benzeyen yönleri var." demişti.

Rallici Burcu Çetinkaya Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARMIŞTI

Burcu Çetinkaya, geçtiğimiz nisan ayında başörtüsünü çıkardığını açıklamış ve şu sözleri söylemişti: "Bugün bir karar aldım ben. Bu kararda asla 6 yıldır taşımaya çalıştığım başörtüsüne inanmamak veya saygısızlık yok. Bu kadar yapabildim. Aldığım kararı tamamen manevi yaşamak istedim. Hatta imkan olsaydı sessizce. Nasip. Gücüm yetmedi diyelim. Kalbim aynı yerde. Ama o da benimle Allah arasında zaten. Bu süreçte benden güç alanlar olduysa onları istemeden kırdıysam özür."

Rallici Burcu Çetinkaya Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Çetinkaya Instagram Çetinkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500

Yorumlar (25)

Apache:

sonunda millet aydınlandı. Herkez açsın başını. Biraz örümcek kafalıların beyinleri hava alsın

5
32
yanıtYanıtla
beyni yanmıs apache:

sende olmayan bir sey nede olsa. .

yanıt14
yanıt1
İNSAN:

Bir kadının evlendiği adamın soyadını alması kadar saçma birşey yok. erkek dayatmasının en net örneği. Erkek ömrünü tek soy adla sürdürür ama kadına bu hak yok. Kadınlar ne zaman ses çıkaracak merak ediyorum

12
10
yanıtYanıtla
İNSANCIL:

Sevgili kardeşim neden böyle ufak tefek şeylere takılıyorsunuz hayat kısa mutluluğuna engel ise bu soyadı değiştirme meselesi değiştirmezsin olur biter. Ama bir kadına verilen değeri burada arıyorsan yanlış yerdesin.

yanıt2
yanıt0
MR:

Bunu yazarak aykırıdan aykırı olduğunun kanıtı. Kadınlar sermaye olunca sorun yok eşitlik mi oluyor?Orasını burasını açıp erkeklere meze olunca eğlendirince onları çağdaşlık mı?

yanıt3
yanıt1
d:

dinimizde kadın babasının soyadını taşır, islam ülkelerinde boyledir biz hıristyan kanunlarına donmuşuz osmanlıdan sonra o yüzden kadın kocasının soyadını alır. araştırabilrisizni

yanıt1
yanıt0
msm:

Seni seven Adam basi acikta sever. Illede kapan diyorsa muhakkak cikarlarina seni alet ediyor demektir. Bu dogulu erkekler ne Zaman kadini birey olarak Kabul edecekler. Hala kadina mal gözü ile bakiyorlar. Madem o Kadar dincisin niye en son erkek modasini takip ediyorsun, araplar gibi gecelik giy dolas.

6
9
yanıtYanıtla
a:

evleenmeden once kapandı bu kadın

yanıt5
yanıt0
Fatmanur:

İstanbul da büyü. Kolejlerde oku. 3-5 dil bil. Ralli pilotu olabilecek kadar rahat bir yaşam sürerken git yanlış bir evlilik yap. Urfa da yaşayıp,oraya uyum sağlamaya çalış. Senin için selam vermek kadar basit olan bir iş oralarda nelere maloluyor kimbilir.Yanlış eş seçimi dünyadaki en zor iş.Yorucu,yıpratıcı,kırıcı,dökücü..Uyum ,yetişme tarzı önemli..İlla bir yerden vuruyor insanı.Allah herkesin yardımcısı olsun.Zor işler...Herkes için geçerli ...

8
3
yanıtYanıtla
nimeett:

ben işte dengimi bulamadım 38 yaşına geldim hayırlısı olsun. ben de diyorum acaba bakmamalı mı acaba denkliğe hata mı yaptım

yanıt0
yanıt1
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title