Haberler

    Rahibe Jenny'nin Otobanda Striptizine 300 Euro Ceza

    OYUNCU Antje Mönning, geçtiğimiz haziran ayında otoban kenarındaki TIR kontrol noktasında aracından inerek üç erkeğin bulunduğu yöne doğru striptiz yapmıştı.

    OYUNCU Antje Mönning, geçtiğimiz haziran ayında otoban kenarındaki TIR kontrol noktasında aracından inerek üç erkeğin bulunduğu yöne doğru striptiz yapmıştı. Altında iç çamaşırı bulunmadığı halde eteğini kaldıran oyuncunun görüntüleri, striptiz yaptığı kişiler tarafından kaydedilmişti. Oyuncunun, striptiz yatığı kişiler ise TIR şoförlerinin evraklarını kontrol eden sivil polisler çıkmıştı. Polisler, oyuncu hakkında tutanak tutup suç duyurusunda bulunmuştu. Bavyera Eyaletinin Kaufbeuren Kentindeki mahkemede görülen davada iki polis ve o sırada kontrol edilen TIR şoförü tanık olarak dinlendi.

    'GÜZEL KADINDI, BAKTIM'

    Polisler, kadın oyuncuyu teşhirci olarak gördüklerini ve yapılanı kendilerine hakaret olarak kabul ettikleri yönünde ifade verdi. Tanık olarak dinlenen 51 yaşındaki TIR şoförü ise mahkemede şunları söyledi: "Başta polisler ciddi bir şekilde kimlik ve ehliyet kontrolü yapıyordu. Aniden dans eden kadını gördüm. Kendimi hakarete uğramış hissetmedim. Kadın da güzeldi. Ben de o yöne baktım. Bir erkek her zaman böyle şeylere bakar."

    'PLANSIZ BİR AKSİYONDU'

    Alman Birinci Kanalı ARD'de uzun yıllar yayınlanan dizide 'Rahibe Jenny'yi canlandıran  Antje Mönning ise kendisini böyle savundu: "Bir kadının kendi vücudunu çıplak göstermesinin neden suç olduğunu algılayamıyorum. Hepimiz dünyaya çıplak geliyoruz." Mahkeme ise polislere hakaret etmek ve teşhircilikten oyuncuya 300 euro para cezası verdi. Cezayı doğru bulmadığını söyleyen Mönning, karar sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "O gün nasıl oldu bilmiyorum. Plansız bir aksiyondu" dedi.

    Almanya'da yasalara göre teşhircilik yasak olduğu için kadın oyuncu teşhir suçu işlemekten para cezası aldı.

    SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title