Haberler

Prof. Selhan Endres'in Ölümü Oyuncu Hazal Kaya'yı Yasa Boğdu

Güncelleme:

Oyuncu Hazal Kaya'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Hazal Kaya, kanser tedavisi gören annesi ve dün hayatını kaybeden hocası Prof. Selhan Endres'le fotoğrafını paylaştı.

"EN GÜÇLÜ KADINI TOPRAĞA VERDİK"

Güzel oyuncu, Instagram'da yayınladığı kareye şu notu yazdı: "Aslında bugün buraya kadın, kadın hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği nedir, neden öğrenmesi hazmetmesi bu kadar zor meselelerdir filan gibi serzenişli bir mücadele yazısı yazacaktım ancak dün, tanıdığım en güçlü idealist kadın figürlerinden birini, Prof. Selhan Endres'i toprağa verdik.

Prof. Selhan Endres'in Ölümü Oyuncu Hazal Kaya'yı Yasa Boğdu

"DÜNDEN BERİ ÖĞRENDİKLERİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

Dünden beri ondan ne kadar çok şey öğrendiğimi düşünüp duruyorum. Yaptığımız okumalar,önerdiği ve her seferinde o ince zevkiyle, gerçek bir öğreten zekasıyla her seferinde bayılacağımı öngörerek önerdiği romanlar, öyküler, hatta makaleler, birlikte gittiğimiz bütün konserler, öğrencilerinden öğreneceği her şeye duyduğu heyecan, karşısındakini dinlemeye olan sevgisi, bitmek bilmeyen merakı ve hayata, yaşamaya duyduğu bağlılık.

"HAYATINA DOKUNDUĞU BİR SÜRÜ ÖĞRENCİSİ VARDI"

Hayatına dokunduğu bir sürü öğrencisi de vardı dün, çoğu kadın. Onun birleştirici gücünden bahsettiler. Öyle severek anlatırdı ki, edebiyat öğretmek onun mesleği değil de hayat amacı gibiydi, öğretirken sevdiklerinden örnekler verirdi o yüzden. O sevgi birleştirirdi işte herkesi.

Prof. Selhan Endres'in Ölümü Oyuncu Hazal Kaya'yı Yasa Boğdu

"HEP BURADAYDIK VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Gidişiyle öğrettiği de bu galiba. Değişimi, dönüşümü, yavaşlığına duyduğumuz öfkeyle, öğrenmekte güçlük çekene tahammülsüzlükle değil heyecanla, sevgiyle, neyi anlatmakta yanlış yaptığımızı düşünerek, büyük bir sabırla, birbirimize destek olarak, hep birlikte gerçekleştirebileceğiz, sanırım gerçek güç bu!

İşte tam da bu sevgiyle, heyecanla bağırıyorum biz varız! Hep buradaydık ve burada olmaya devam edeceğiz. 8 Mart"

Prof. Selhan Endres'in Ölümü Oyuncu Hazal Kaya'yı Yasa Boğdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazal Kaya Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (7)

SÜMBÜLLÜ:

Topraktan geldi toprağa döndü. Çaldığı piyano yediği yemekler başarılar acılar mutluluklar sevinçler yalan oldu. Ey inananlar ölüm var. Aklıllı olun. İman edin kötülük yapmayın namaz kılın.

31
6
yanıtYanıtla
Dürüye:

Beğendim kız adını :)

yanıt0
yanıt0
ÎNANÇ SAMÎMÎYETÎ:

Yüce ALLAH Rahmet etsin. Sevgi, Sabır, yardımlaşma güzel şeylerdir. Ancak bu değerleri sloganlarda bırakmayıp Kalpten gelen Înanç ve Maneviyyat duygularımızla, Yüce ALLAH''a olan Înanç sadakatımızla bizzat uygulamalıyız. Her şey Yüce ALLAH''ın izni ve yardımıyla olur.

7
2
yanıtYanıtla
TAŞ KAFA:

Ölüm güçlü falan dinlemez roman makale konser hiç dinlemez imanı varsa ne ala yoksa vayki vay gerçi bu camiada pek bulunmaz ama neyse

5
3
yanıtYanıtla
Saygı:

Kadın ne anlatmaya çalışmııııış, sen ne anlamışsın. Ot gelip ot gideceklere yazmamış zaten, zahmet edip okumasaydın.

yanıt0
yanıt1
Sorgula:

ölüm elbette var ne güzel başarı dolu bir hayat nur içinde yatsın

1
3
yanıtYanıtla
tırcı osman:

bunda bi şey yok abi, doğup büyüyüp yaşayıp öleceksin, daha ötesi var mı, abi bırakın bu ölüm haberlerini, Bağdat caddesinde geceleri drift yapan UFOları kazaları neden haber yapmıyosunuz abi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title