Haberler

İYİ Parti'den Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Yusuf Özer projelerini anlattı

Güncelleme:

Uzun yıllardır Sarıçam için gece gündüz demeden çalışan Av.Yusuf Özer, artık Sarıçam'a belediye başkanı olarak hizmet vermek istiyor. İYİ Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olan Av.Özer, projelerini anlattı.

Adana- Sarıçam'ın kalkınması için büyük katkılarda bulunan ve "Şimdi hizmet zamanı" diyerek İYİ Parti'den Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı olan Adana'nın tanınmış avukatlarından Av. Yusuf Özer, partisince aday gösterilip belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri anlattı. Av.Özer ilk işinin de Sarıçam'daki çöplüğü kaldırmak olacağını söyledi.

"Ben bu toprakların bir çocuğu olarak hep, içinden çıktığım bu toplum için bir şeyler yapma derdinde oldum. Öğrencilik yıllarımdan itibaren hep millet ve memleket meselelerine kafa yordum " diyen Av.Yusuf Özer, bu süre zarfında sürekli kendini yenilemeye, yetiştirmeye ve devlete nasıl faydalı olabilirim düşüncesiyle çalıştığını belirterek şunları söyledi:

'SARIÇAM'A HİZMETE HAZIRIM'

"Bir gün Milletim için bir görev nasip olursa hazır olayım, donanımlı olayım. Vakit kaybetmeden bu güzel insanlarımıza yüce milletimize en iyi hizmet sunayım istedim. İşte o gün gelmiştir. Artık, milletime, insanımıza, ilçemize, Sarıçam'a hizmete hazırım. İstekliyim ve bu konuda tüm Sarıçamlılardan destek dua bekliyorum. İyi niyetle çıkmış olduğumuz bu yolda, Allah bizleri mahcup etmesin."

'BAŞARI HİKAYESİNİ HEP BERABER YAZACAĞIZ'

Sarıçam'ı İYİ Belediyecilikle tanıştıracaklarını önemle vurgulayan Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Av.Özer, "Bu yolda beraber yürüyeceğiz, bu başarı hikayesini hep beraber yazacağız" dedi.

'SARIÇAMLI 'HALİÇİN SİMONLARI' OLMAYACAK'

İYİ Parti'den Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Yusuf Özer projelerini anlattı

Sarıçam'ın yıllardır ihmal edildiğini, dışlandığını, engellendiğini, üvey evlat muamelesi gören bir ilçe olduğuna dikkat çeken Av.Özer, kaldırılması için çok mücadele ettiği Sarıçam'daki kent çöplüğüne dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Dünyanın en güzel bölgesi çöplüğe mahkum edilmiştir. Türkiye'nin her bir yerinden üniversite okumaya gelen çocuklarımız çöplüğün karşısında okuyor. Sporcular hemen çöplüğün yanındaki stadyumda maç yapıyor. İnsanlarımız 7/24 çöplüğün etrafında çöpe mahkum ediliyor.

'ÇÖPLÜĞÜ KALDIRACAĞIZ'

Sarıçamlı hemşerilerim çöplükte yaşamaya mahkum edilen "Haliçin Simonları" olmayacaktır. İlçemizi bu durumdan hep beraber çıkartıp; çağdaş, modern, tertemiz ve yem yeşil bir ilçe yapacağız. Çöplüğü buraya engel olarak koyanlar, kaldırmayan ve kaldıramayanlar utansın Çöplüğü Sarıçamdan kaldıracağız!"

'SARIÇAM'I DÜNYANIN EN YEŞİL ŞEHRİ YAPACAĞIZ'

Bereketli Çukurova'da şehirlerin ilçeleri, sanki çorak ve çöl bölgesi şehirleri gibi, toz toprak içinde, yeşil alandan ve temizlikten mahrum kaldığına dikkat çeken Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Av.Özer, bugün Adana'da kişi başına düşen yeşil alan miktarının sadece 07M2, yani oturduğunuz sandalye kadar bir yer olduğunun altını çizdi. Türkiye standardının bu miktarın en az 10 m2 olması gerektiğini, dünyada en yüksek yeşil alan şu an kişi başına 22m2 ile Norveç olduğunu vurgulayan Av.Özer, "Biz ne yapacağız biliyor musunuz kişi başı 25m2 ile Sarıçam'ı sadece Türkiye'nin değil Dünyanın en Yeşil Şehri yapacağız. İlçemizde işsizliği, geçim sıkıntısını, açlığı Doğal ve YEŞİL Kalkınma programımızla yeneceğiz. Sarıçam'ın gelecekteki en büyük zenginliği doğallığı ve yeşilliği olacaktır. Yani bizim ilçemiz ne kadar doğal kalır, ne kadar yeşil kalır, ne kadar temiz ve düzenli olur ve bu özelliklerimiz üzerinden bir kalkınma modeli geliştirirsek ancak o zaman en zengin ilçe oluruz. Bunun için çok orijinal projelerimiz var.

FISTIK ÇAMI FİDANI DAĞITTI

Sarıçam'a Yeşil Sarıçam yapma yolunda ilk adımı da aday adaylığını açıkladığı gün herkese bahçelerine dikmek için fıstık çamı fidanı dağıtarak başlattığını ifade eden Av.Yusuf Özer, "İnşallah Sarıçam'a başkan olduğumuzda her 2 Aralık Gününü YEŞİL SARIÇAM Günü olarak organize edip tüm vatandaşlarımıza fidan dağıtacağız" dedi.

'HER DOĞAN ÇOCUĞA BİR FİDAN'

"Ağılda oğlak doğsa, ovada otu biter"ata sözüne de dikkat çeken Av.Özer, "Bizde de Sarıçam sözü olsun; 'Sarıçamda çocuk doğsa, ormanda fidanı dikilir'. Sarıçam'da doğan her çocuk için onun adına plakalı bir fidan dikeceğiz onu çocuğumuzla birlikte bakıp büyüteceğiz" diye konuştu. 'HER ÇOCUĞA EVİNDE KÜTÜPHANE' Sarıçam'da doğan her çocuğa, evinde Çocuk Kütüphanesi kuracaklarını da müjdeleyen Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Av.Özer, şunları söyledi: "Çocuk kütüphanesinde 0-6 yaşa kadar gerekli eğitim materyalleri olacak, bu kütüphane ve materyalleri inşallah adaylık tanıtım toplantısında sunacağız. Çocuk beyni 0-6 yaşta geliştiği için bu dönemde verilen eğitim çocuğun ilerde zeki ve yetenekli olmasını sağladığından, en zeki en yetenekli ve en başarılı çocukların Sarıçam'dan çıkmasını sağlayacağız. İşte o çocuklarımızı hem şehrimizi hem ülkemizi daha ileriye götürecekler."

İYİ Parti'den Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Yusuf Özer projelerini anlattı

AV.ÖZER'İN PROJELERİNDEN BAZILARI

"Henüz Aday Adayı olduğumuz için projelerimizi detaylı olarak anlatmayacağım ama kısaca birkaç başlık vermek isterim" diyen Av.Özer özetle projeleri ile ilgili şunları dedi:

'SARIÇAM İLKEMİZ OLACAK'

"Yapacağımız her işte SARIÇAM İLKESSİ Geçerli olacak. Sarıçam; başka ilçelerde yaşayıp Sarıçam'da başkanlık ve yöneticilik yapılacak velayet altındaki bir çocuk ya da vesayet altındaki bir kısıtlı değildir.

'SARIÇAM'IN TOZUNU YUTMAYAN SARIÇAM'A ÇARE OLAMAZ'

Deprem felaketiyle gördük ki, bir afet anında etkili ve hızlı müdahale için idarecilerin ve etkili konumdaki kişilerin o ilçede ikamet etmesi elzemdir. Sarıçam'ın tozunu yutmayan, çöp kokusunu solumayan, Sarıçam'ın sağlıksız çarpık çevresini yaşamamış kişiler Sarıçam'a çare olamaz.

'SAĞLIKLI BİR ÇEVRE OLUŞTURACAĞIZ'

Sarıçam Eğitim projemizle çocuklarımıza, iyi bir gelecek, Kalkınma projemizle, ev hanımlarımıza ve gençlerimize yeni fırsatlar sunacağız. Yeşil Sarıçam Projemizle tüm hemşerilerimize, temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturacağız. 'AMME MASASI KURACAĞIZ' Hemşerilerimizin her türlü sorunu ileteceği ve acil çözümler için, AMME Masası kuracağız.

'YAŞANABİLECEK EN İYİ ŞEHİR OLACAK'

Sarıçam Gençler için kadınlar için ve emekliler için yaşanabilecek en iyi şehir olacak.

'FİLM SETİ PLATOSU KURACAĞIZ'

Dizi ve filmler için Sarıçam'da Film seti platosu kuracağız en güzel hikayeler en büyük kahramanlık filmleri burada çekilecek, Şehit kaymakam Saim bey, Remzi Oğuz Arık, Şehit Duran, Arif Nihat Asya belgeleri burada çekilecek, Ecdadımız kahramanlık hikayelerini kanlarıyla yazmışlar bari biz de o hikayeleri okuyalım seyredelim ders alalım.

'YETENEKLİ ÇOCUKLAR YETİŞECEK'

Sarıçam ilçemizde çocuklarımız iyi okullarda okuyamıyor, ben size en başarılı, en zeki, en yetenekli çocukların yetişeceği bir Okul öncesi eğitim dönemi vaat ediyorum.

'YOKSULLUĞU KALDIRACAĞIZ'

Sarıçam ilçemizde fakirimiz yoksulumuz çok, ben hiçbir yoksulumuza yardım vadetmiyorum. Ben Sarıçamda Yoksulluğu kaldırmayı yok etmeyi vadediyorum.

'DOĞAL SARIÇAM VAADEDİYORUM'

Ben size, içerisinde yeşil alanı park ve bahçesi olan bir ilçe değil, Yeşillikler içinde Ormanlar içinde Doğal bir Sarıçam vaat ediyorum.

'SARIÇAM İLHAM KAYNAĞI OLACAK'

Ben size; şairlerin, ressamların, yazarların ilham kaynağı, Bilginlerin, alimlerin, astronotların yetiştiği bereket kaynağı bir Sarıçam vaat ediyorum.

'HAYALİMİZİN SARIÇAM'INI KURACAĞIZ'

Ben size, hayalimizin Sarıçamını birlikte kurmayı vadediyorum, Ben size, birlikte başaracağımız ve her yönüyle gurur duyacağınız İYİ bir Sarıçam vadediyorum. Bu hayali, bu vaadi gerçekleştirmeye var mısınız? Hayalimizin Sarıçam'ını kurmaya var mısınız? Sarıçam'da tarih yazmaya, Sarıçamın makus talihini değiştirmeye hazır mısınız?

'OMUZ OMUZA OLACAĞIZ'

O halde, değerli dostlarım bu hayalimizi gerçekleştirmek için; Gönüllerle birleşeceğiz, gönüllerde ittifak yapacağız, Sarıçam'ın sorunlarını çözmede birlik olacağız, Sarıçam'ın geleceği, çocuklarımızın geleceği için omuz omuza olacağız. Bizim için asil olan ilçemizde yaşayan insanımızın, refahı, huzuru mutluluğudur. Onun için hiç bir parti ayrımı gözetmeden insanımın gönlünü kazanacağız onlara hizmeti en kutsal görev bileceğiz.

Peygamberimiz diyor ki, "En hayırlınız İnsanlara en faydalı olanınızdır". Biz insanlarımıza nasıl faydalı oluruz onu düşüneceğiz."

Haberler.com / Ayça Elal - Politika

Yusuf Özer İYİ Parti Sarıçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title