Haberler

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu Mersin'de temaslarda bulundu

Güncelleme:

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Mersin'de ziyaretlerde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Mersin'de ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Münir Şen'i ziyaret eden Davutoğlu, daha sonra hal esnafıyla görüşerek ürünlerin fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı.

Mersin Meyve ve Sebze Toptancı Tüccarları Dayanışma Derneğinde tüccarlarla bir araya gelen Davutoğlu, talepleri dinledi.

Ardından Büyükşehir Belediyesi Münir Özkul Kreşine geçen Davutoğlu çocuklarla sohbet etti.

Mersin Nakliyeciler Sitesi'nde nakliyecilerle buluşan Davutoğlu daha sonra Mersin Ziraat Odası Başkanı Musa Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Burada üreticilerle görüşen Davutoğlu, tarımda hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Mersin Cemevi'ne de ziyarette bulunan Davutoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şube Başkanı Hasan Kılavuz ve buradaki vatandaşlarla görüştü.

Davutoğlu, daha sonra Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odasını ziyaret etti.

Gençlerle bir araya geldi

Ahmet Davutoğlu ayrıca Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Gençler ile Geleceğe Doğru" programına katıldı.

Davutoğlu, konuşmasında, partilerinin gün geçtikçe halktan daha çok ilgi gördüğünü söyledi.

Hiçbir ayrım yapmayacaklarını belirten Davutoğlu, "Türkiye'nin her yerinde vatandaşlarımızın yüreğine girecek ve hem Yörük Ahmet hem de Serok Ahmet olarak 84 milyonu omuz omuza birleştireceğiz. Hepimiz insan olarak eşitiz. Anadolu'nun yiğitleri olarak eşitiz. Bu ülkenin eşit vatandaşları olarak omuz omuza birlikte geleceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title