Haberler

Davutoğlu, Ak Partili Başkan Gürbüz'ün Cenazesine Katıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, trafik kazasında yaralanan ve 5.5 aydır tedavi gördüğü hastanede dün sabah yaşamını yitiren Bala Belediye Başkanı Ak Partili Halil İbrahim Gürbüz'ün cenaze törenine katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, trafik kazasında yaralanan ve 5.5 aydır tedavi gördüğü hastanede dün sabah yaşamını yitiren Bala Belediye Başkanı Ak Partili Halil İbrahim Gürbüz'ün cenaze törenine katıldı.

Cenazeye katılmak için Bala'ya gelen Davutoğlu, cuma namazını Merkez Camii'nde kıldı ve ardından burada kılınan Belediye Başkanı Gürbüz'ün cenaze namazına katıldı. Davutoğlu, namazda Halil İbrahim Gürbüz'ün oğulları Muhammet Mustafa Gürbüz, Taha Ahmet Gürbüz ile birlikte saf tuttu. Davutoğlu, Namaz öncesi oğlu Muhammet Mustafa Gürbüz ve ağabeyi Musa Gürbüz ile kardeşi Ali Gürbüz'e taziyelerini iletti.

Cenaze namazına Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Tuğrul Türkeş, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski Başbakan Yardımcıları Ali Babacan ve Emrullah İşler, TBMM Grup Amiri Ahmet Gündoğdu, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bazı belediye başkanları milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı cenaze namazının ardından evli ve 5 çocuk babası Halil İbrahim Gürbüz dualarla Bala Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu İbrahim Gürbüz Bala Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title