Haberler

AK Parti'nin Yeniden Refah ziyaretine damga vuran anlar: Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür

Güncelleme:

AK Parti heyeti, bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret ederken, görüşmede ilginç anlar yaşandı. YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu yerel seçimlerle ilgili, "Seçimlerde çok şükür başarı yakaladık, üçüncü parti olduk. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür." ifadelerini kullandı. Uğurlu'nun çıkışı karşısında AK Parti heyeti tebessüm etti.

Ak Parti'nin Ramazan Bayramı nedeniyle Yeniden Refah Partisi'ne yaptığı ziyarette ilginç anlar yaşandı. Yerel seçimlerle ilgili konuşan YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu "Seçimlerde çok şükür başarı yakaladık, üçüncü parti olduk. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür." dedi.

AK PARTİ'DEN YENİDEN REFAH'A BAYRAM ZİYARETİ

Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız başkanlığındaki heyet, Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) bayram ziyaretinde bulundu. YRP'de, heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, STK ile İlişkiler Başkan Yardımcısı Seçim Aydın, Kadın Kolları'ndan Kevser Vural Yıldız ve Ayşegül Kapukaya'dan oluşan heyet ağırladı. Ak Parti'nin heyetinde ise, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Derya Öztekin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Salih Aydın yer aldı.

Zeynep Yıldız, heyetini takdim ederken, "Bizler genç bir heyet olarak karşınızdayız. Yolda gelirken fark ettik ki hepimiz akranız, 1992 doğumluyuz" ifadelerini kullandı. İçinde bulundukları binanın kendilerinde olumlu hatıraları bulunduğunu söyleyen Yıldız, "Yandaki camiyi çok net hatırlıyorum. Bu duygudaşlık, bu paylaşım, bu ortak bellek bence fevkalade değerli" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ve bayram tebriklerini getirdiğini belirten Yıldız, AK Parti'nin çalışmalarına değindi.

"BİZİM YÜZÜMÜZDEN KAYBETTİĞİNİZ BELEDİYE YOK ÇOK ŞÜKÜR"

Sohbet sırasında YRP Genel Başkan Yardımcısı Uğurlu, "Biraz da siyasete girelim" diyerek, "Seçimlerde çok şükür başarı yakaladık, üçüncü parti olduk. Televizyonda izlediğimiz AK Parti taraftarı birçok gazeteci şunu söylediler; 'Hiçbir yerde YRP yüzünden AK Parti belediye kaybetmedi.' Bundan biz rahatladık, mutlu olduk. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür" ifadelerini kullandı. Uğurlu'nun sözlerine karşılık AK Parti heyetinin tebessüm ettiği görüldü.

Kaynak: ANKA / Politika

Yeniden Refah Partisi Fatih Uğurlu AK Parti Gündem Politika Haberler

500

Yorumlar (9)

ülker kaya:

Hiçbirşey yapmadan , iktidara kızanlar bir defa size ve chp ye oy vermiş. Başarı değil bu. Bu millet bir daha liderini size yedirmez.

118
298
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Kimsenin kimseyi yemek gibi bir niyeti yok ama bu gidişle bu kafayla siz ayvayı yiyeceksiniz

yanıt223
yanıt66
AdamınBiri:

aynen öyle oldu millette bu anı bekliyormuş bu tepki oyuydu sadece ama başa herkese boyun egecek enflasyon bahanesiyle bağımlı ve kukla olacak kişileri başımıza getirmeyiz

yanıt34
yanıt52
Abdullah Işıktaş:

CHP adaylarını kendilerine daha yakın bulanların lafına bak

90
101
yanıtYanıtla
Yoruldum:

Doğu illerinde dem 1. Akepe 2. Sırada ne hikmetse

57
26
yanıtYanıtla
Qwerty:

Ne diyorsun ÿahu, Çorumu nerdeyse kaybediyorduk sizin yüzünüzden.

5
15
yanıtYanıtla
Kara Murat:

Emanet oylar kimseyi ihya etmez. Kulak çekme operasyonundan karlı çıktık diye sevinmeyin. :)

6
9
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Bu kafayla Kendi elinizle CHP ye ülkeyi teslim edeceksiniz tek gerçek bu sadece seçimi değil dar gelirli emekli nin oyunu kazandı CHP hala da kazanmaya devam ediyor emekli güveni kalmadı artık Ama söyleyecek söz bulamıyorum

5
2
yanıtYanıtla
Muzaffer Karaman:

Bır sıyası partı bu kadarmı ezık olur. Cok sukur ne demektır. Gerekırse senın yuzunden baska partı kaybedecek ki sen gercek partı olasın

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title