Haberler

AK Parti'den MHP'ye geçen ilçede yeni başkan borçları belediye binasına astı

Güncelleme:

AK Parti'den MHP'ye geçen Bolvadin Belediyesi'nin yeni başkanı Derviş Aynacı, önceki dönemden kalan borçları belediye binasına dev bir pankartla asarak duyurdu.

Afyon'daki Bolvadin Belediyesi, Ak Parti'den MHP'ye geçti. Yeni Belediye Başkanı Derviş Aynacı, önceki dönemden kalan borçları belediye binasına astı. Afişte kasada 0 TL olduğu ve 424 Milyon 43 Bin TL borç olduğu belirtildi.

Yerel seçimlerin ardından el değiştiren belediyelerde devir teslim törenleri yapıldı ve yeni başkanlar koltuklarına oturmaya başladı. O noktalardan biri de Afyon'un Bolvadin Belediyesi oldu. MHP'li Derviş Aynacı, yüzde 41.45 oy alarak Ak Parti'li rakibi Fatih Kayacan'ı geride bıraktı. Yeni başkanın ilk icraatı iseönceki dönemden kalan borçları belediye binasına asmak oldu.

AK Parti'den MHP'ye geçen ilçede yeni başkan borçları belediye binasına astı

"KASADA 0 TL, TOPLAM BORÇ 424 MİLYON TL TESPİT EDİLMİŞTİR"

Asılan afişle, kasada 0 TL olduğu ve 424 Milyon 43 Bin TL borç olduğu ilçe sakinlerine ilan edildi. Dev afişte belediyenin çek ödemelerinden, SGK borçlarına kadar pek çok detayın yer aldığı görüldü. Cumhur İttifakı ortaklarından olan AK Parti ve MHP'nin seçimlerin ardından birbirlerine karşı yaptıkları bu hamle oldukça dikkat çekti.

AK Parti'den MHP'ye geçen ilçede yeni başkan borçları belediye binasına astı

AK PARTİ'DEN CHP'YE GEÇEN BELEDİYE DE AFİŞLE BORCU DUYURMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde ise AK Parti'den CHP'ye geçen Dinar Belediyesi'nde de borçlar belediye binasına asılmış ve belediye kasasındaki toplam varlığın 642 bin TL, borcun ise 125 milyon TL olduğu duyurulmuştu.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Derviş Aynacı AK Parti MHP Politika Haberler

500

Yorumlar (47)

Ismail Manav:

Geri zekâlının biri gitmiş başka geri zekâlının biri gelmiş! Hâlâ eski para ile hesap yapıyorlar!

162
274
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Süper yorum. Gülmekten karnıma ağrı girdi. Helal sana Manav

yanıt35
yanıt18
ferdi sever:

bizim millet biraz cahil ve balık hafızalı olduğu için sıfırları bilerek koymuştur. ne kadar çok borç olduğunu vurgulamak için güzel bir yol. Bence eski yeni değilde neredeyse yaklaşık yarım milyar tl borç var. Diğer büyükşehirleri düşünemiyorum bile

yanıt1
yanıt0
Karaman Tarik:

Sana bir gözlük lazım galiba! Sondaki 2 sıfır kuruşları gösteriyor eski paranın sıfırlarını değil

yanıt17
yanıt1
Özer Doğan:

Bir Bolvadin damadı olarak aynı zamanda bir Türk milliyetçisi olarak senden iyi bir hizmet bekliyorum Allah yar ve yardımcın olsun....!

170
29
yanıtYanıtla
Murat ÜNAL:

Adamların kafası halen 6 sıfır atamamış... Milyon ondalıklı sayıyı Trilyon olarak gösteriyorlar.. Yazık ya bunlar ne zaman evrimleşecek ?

128
66
yanıtYanıtla
Murat ÜNAL:

ha beni yanlış anlamayın ben matematiksel bir sorunu dile getirdim... Yoksa çalan 10 lirada çalsa Allah belasını versin dostlarım... Çalan çalmış, batıran batırmış, yerine geçende Matematik bilmiyor...

yanıt55
yanıt8
Kurt Öztürk:

Sizde siyasetten anlamiyorsunuz. Siyaset ne matematik bilir, ne bilim. Halk hangi dili daha iyi anliyorsa o sekilde anlatmak gerekir. Cogu kirsal kesimlerde hala para birimi eskisi gibi konusuldugu icin adam o sekilde belirtmis. Sizde zeka kupu arkadaslar hemen atlayin. En akilli sizsiniz tamam.

yanıt55
yanıt11
CahillikBasaBela:

Kasa boş ve 423 milyon TL az para az borç öylemi sizde nasıl bir bitmedik para varmış

yanıt35
yanıt0
Karaman Tarik:

Onlar atmışta sen hala sondaki noktadan sonraki 2 rakamın kuruş olduğunu ògrenememişsin hesap doğru senin kafa yanlış

yanıt5
yanıt1
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title