Haberler

Polis, Parkta Baygın Halde Yatan Kişinin Başında Nöbet Tuttu

Güncelleme:

Adana'da polis, parkta baygın halde bulunan alkol ile uyuşturucu bağımlısı kişinin başında ambulans gelene kadar nöbet tuttu.

Adana'da köprü altlarında yaşayan ve alkol ile uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişiyi parkta baygın halde bulan polis, başında nöbet tutup ambulansın gelmesini bekledi.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, polis kimsesi olmadığı için köprü altlarında yaşayıp alkol ile uyuşturucu bağımlısı ve isminin M.K. olduğu öğrenilen şahsı parkta baygın halde buldu. Ambulans çağıran polis, şahsa bir şey olmaması için de başında nöbet tutmaya başladı. Polis ambulans gelene kadar şahsı bir taraftan da kendine getirmeye çalıştı ancak M.K. aldığı maddenin etkisiyle bir türlü kendine gelmedi. Bir süre sonra ise olay yerine sağlık ekipleri geldi. Ekipler de M.K.'yi kendine getiremeyince onu sedye ile parktan ambulansa taşıdı.

Polis, Parkta Baygın Halde Yatan Kişinin Başında Nöbet Tuttu

Şahıs daha sonra tedavi edilmek üzere Yüreğir Devlet Hastanesine götürüldü. M.K.'nin aşırı derecede madde ve alkol aldığı öne sürülürken, yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olay yerinden kareler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

ahmet:

yanlış yapmışlar o adama ambulans değil, bir baytar ve belediye itlaf aracı lazım. kendisini bu hale getirenlere kamu hizmeti verilmesi çok yanlış

4
14
yanıtYanıtla
AHMET KRAL:

BU ADAMIN SOKAKTA KULLANDIĞI İSİM YÜKSEL YÜKSEL DAYI KIŞIN YORGANI ÇEKER TEPESİNE BUZ GİBİ SOĞUĞUN ALTINDA YATAR KİMİ KİMSESİ YOK ALMANYADA KARISI KAÇMIŞ ONDAN SONRA KAFAYI YEMİŞ ANLIYACAĞINIZ BİR AŞKIN KURBANI BEN BİZZAT TANIYORUM ARADA YEMEK GÖTÜRÜYORDUM ADAMIN HİKAYESİNİ BİLİYORUM BAŞTAN SONA BEN . Bİ TANESİ ÇIKAR BAYTAR DER KENDİ O İNSANLARDAN ÜSTÜN GÖREN DENSİZ YAŞAMDAN HABERİN YOK YORUM YAPIYORSUN BİRAZDA SEBEPLERİ DÜŞÜN SONUÇLARI DEĞİL. SEBEPLER KÖTÜ OLMASAYDI SONUÇLARDA KÖTÜ OLMAZDI

14
2
yanıtYanıtla
KAYBOLANBİRÖMÜR:

Geçmiş olsun Allah şifasını versin bu görüntüler ibretlik ve üzücü.

8
0
yanıtYanıtla
İDAMM:

ibrettttttttttttttttttttttttt

3
0
yanıtYanıtla
mühendis:

böyle insanları yargılamak yerine kötü gözle bakmak yerine yardım edelim oda bir insan evet yaptığı kötü bir kere o lanete bulaşmış ama hiç bir şey için geç değil

2
0
yanıtYanıtla
USTA:

ALO BELEDİYE NERDESİN

1
0
yanıtYanıtla
DURBUNLU:

ADANAYI OZLEDIK HERGUN HABER CIKMADIGI ICIN

1
0
yanıtYanıtla
BİR ZAMANLAR KOZAN:

ALLAH yardimcisi olsun fakat dünya isleri için üzülmeye değmez hersey geçici bir yalan en guzeli ibadet zikir çunkü tek huzur islamda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title