Haberler

Polis CHP'li Vekilin Boğazına Sarıldı

Güncelleme:

Adana'da yaşanan Gezi olaylarında gözaltılara engel olmak isteyen CHP'li vekil Turgay Develi'nin boğazına polis sarıldı.

Adana’da Gezi olaylarının yıl dönümü nedeniyle yürümek isteyen gruplara polisin müdahalesi sırasında 27 kişi de gözaltına alındı. Atatürk Parkı’nda eylemin ardından aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 50 kişilik grup şarkı söyledi. Polis bu gruba da jopla müdahele edip dağıttı. 

POLİS, CHP'Lİ VEKİLİN BOĞAZINI SIKTI

Gözaltına alınanların serbest bırakılmasını isteyen Adana CHP Milletvekili Turgay Develi, Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık ve çok sayıda kişiyi polis kalkanla itekleyerek dağıtmaya çalıştı. CHP Milletvekili Turgay Develi’nin boğazına sarılan polis, avukatlara da kalkanlarla vurdu. Bir kişi ise ’Vekile sarılma’ diye bağırdı. Polisler, bu kişiye de park içinde kovalayarak uzaklaştırdı. 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Turgay Develi Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (211)

zehirli:

aslı benim onların vekil kim oluyor...onlar benim vekilim ben halkım beni temsil ediyor benim polisime o şekilde davranamaz aslan polisim benim ezdirme kendini

106
26
yanıtYanıtla
nedim:

orda gösteri yapanların durumu senden benden kat kat iyi biliyorum saofradan şükürsüz kalkanlar anadoluda karadenizde türkiyenın her bölgesinde kuru ekmek yiyip gene ülkesinin polisine el kaldırmayan insanlarımız var ülkesine sevdalı insanlar var hak yakarak yıkarak aranmaz sanmayın böyle başa geçenileceklerini dülünenler başa geçseniz bile halk sizi çayır ayır yakar

72
11
yanıtYanıtla
karamustafapaşa:

iyi yapmış helal olsun polisime

51
19
yanıtYanıtla
zor:

provekatör vekilin karşısına taş gibi t.c nin polisi çıkmış gırtlagını sıkarak çıgırtkanlıgını kesmiş.me mutlu polisime ne mutlu bu polisim gibi olan polislerime

47
16
yanıtYanıtla
esob:

bu kahraman polis ğüney doğuda yolları kesenlerin karşısına neden çıkamıyor acabaBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

26
31
yanıtYanıtla
zoromercakir26@hotmail.com:

bu kesilen yollar polis bölgesinde degil ekonomik ömrünü dolduran jandarma bölgesinde oldugu için o kişilerin karşısına çıkamıyor.bu soruyu o illerin valisine ve il jandarma komutanlarına soracan.

yanıt0
yanıt0
cemcem_tebz22@hotmail.com:

senin geziciler bunca şehit verildi neden bir protesto yapmadı

yanıt0
yanıt0
xxx33skaraman_33@hotmail.com:

olayın olduğu yerler güneydoğuda askeri bölgeler geri zekalı.iyi öğren bu yolları.polis müdahalede bulunamaz.araştır

yanıt0
yanıt0
KORKMATİTRE123455@hotmail.com:

Bu kadar hapse atılan suçsuz komutanların hesabını kime soralım bunun dışında Engin ALAN ın ne suçu vardı bir söylede kime hesap soracağımızı ,at gözlüklü insan

yanıt0
yanıt0
AKP'LI IMAMdamlahtc@outlook.com:

HELAL OLSUN POLIZIM ELERIN DERT GORMESIN OHHH :))))))

33
17
yanıtYanıtla
Tüm 211 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title