Haberler

Eve Gizlice Girip İç Çamaşırı Koklayan ve Not Bırakan Sapık Yakalandı

Güncelleme:

KKTC'de, aynı binada kalan üniversite öğrencilerine uzun süredir aşk mektupları yazan, taciz eden ve gizlice evlerine girerek iç çamaşırlarını çalan sapık yakalandı. Sapığı, kızlara bıraktığı "İç çamaşırını alarak kokladım" notu yakalattı.

KKTC'nin Girne şehrinde bir kişi, aynı binada kalan üniversite öğrencilerine uzun süredir aşk mektupları yazdığı, taciz ettiği ve gizlice eve girerek iç çamaşırlarını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

YAZDIĞI NOTLA YAKAYI ELE VERDİ

KKTC'nin Girne şehrinde bir sapığın eve gizlice girerek, "iç çamaşırını alarak kokladım" yazılı not bırakması üzerine üniversiteli kızlar korkarak polise şikayette bulundu. Girne polisin apartmanda yaptığı incelemede şahsın aynı katta işçi evinde kalan Abbas B. olduğu tespit edildi.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Abbas B., komşusu iki üniversite öğrencisi Z.S. ile G.İ'ye uzun süredir aşk mektupları yazdığı, taciz ettiği ve eve gizlice girerek iç çamaşırlarını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı. İncelemenin ardından Girne Kaza Mahkemesine çıkarılan platonik sapığın, kefalet ile tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

DEFALARCA MEKTUP YAZMIŞ

Platonik sapık Abbas B'nin mektuplarında, "Güzel prenses biliyorum çok sinirleneceksin, seni çok çok seviyorum, kırmızı donun kokusu çok güzel, yanımda güzel kokunu alacağım", "Prenses niye sustun niçin cevap vermiyorsun biliyorum bu zamanda mektup mu kaldı! Söyleyeyim mi sana telefonda hiç his yok çok insan böyle içinden geçtiklerini bir kağıda yazıp vermesi daha güzel tabii ki", "Yazdıklarımı saçma bulacaksın, inan gerçekten ama seni çok seviyorum. Lütfen cevaplarını posta kutusuna bekliyorum. Güzel prenses, yazım da güzel değil kusura bakma" yazdığı ortaya çıktı.

Polis olayla ilgili incelemesine devam ediyor.

Eve Gizlice Girip İç Çamaşırı Koklayan ve Not Bırakan Sapık Yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Girne 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (12)

abuzittin:

tam kekoymuş salak

11
1
yanıtYanıtla
mesko:

ay lav you haaaa bide presses ne yaw

11
0
yanıtYanıtla
bubu:

Gülün gülün. Zamanı geldiğinde bu tür vakalar öyle artacak ki, karınızı kızınızı bunlardan nasıl koruyacağınızı şaşıracaksınız.

10
1
yanıtYanıtla
Mustafa Durmuş:

Hayda olaya bak sen

0
3
yanıtYanıtla
ayşe:

Adelet bak. tutuksuz yargılanıyor Herif.

1
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

KKTC''de Kronun ne işi var?

1
0
yanıtYanıtla
adanalı:

ohaa yani

1
0
yanıtYanıtla
ISPARTA lı boksör pis,kolok.:

vaybe neler var daha.

1
0
yanıtYanıtla
Yatırımcı:

Tecrit edilmeli toplumdan uzaklaştırılmalı. ''Ay lav you''

0
0
yanıtYanıtla
Memleket Sevdalıları:

Çok dizi izliyoruz çok. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title