Haberler

Palu Ailesiyle İlgili Bomba İddia: Ablam Tuncer'e İlaç Verip Tecavüz Etti

Güncelleme:

Palu ailesi dehşeti Türkiye'yi sarsmaya devam ediyor. Müge Anlı'daki Palu ailesi olayında Tuncer Ustael'in eşi Emine Ustael, "Ablam Tuncer'e ilaç verip tecavüz etti" dedi.

Palu Ailesi'nin, kayıp iki ferdi için 21 Aralık'ta 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvurması Türkiye'yi dehşete düşüren olaylar zincirini ortaya çıkardı.

'Cinci Hoca' olduğunu öne süren damat Tuncer Ustael ve müridine dönüştürdüğü Palu Ailesi hakkındaki iddialar canlı yayında günlerdir kan donduruyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yine bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

TUNCER'İN KARISI EMİNE USTAEL: ABLAM TUNCER'E İLAÇ VERİP TECAVÜZ ETTİ

Tuncer Ustael'in eşi Emine Ustael, ölen Meryem Tanhal'ın Tuncer'e ilaç verip tecavüz ettiğini iddia etti. Bu inanılmaz iddiayı Tuncer de doğruladı. Yayında bulunan konuklar ise bu iddia karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Palu Ailesiyle İlgili Bomba İddia: Ablam Tuncer'e İlaç Verip Tecavüz Etti

TUNCER USTAEL'İN ANNESİ: BENİM ONUN GİBİ BİR OĞLUM YOK

Müge Anlı'da yayına bağlanan muhabir Tuncer Ustael'in annesiyle görüştüğünü ve annesinin "Konuyla ilgili bir bilgim yok, 10 yıldan fazladır görüşmüyoruz. 'Benim Tuncer gibi bir oğlum yok' dedi" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (110)

ESKI MEMUR:

TAM BIR YENI TÜRKIYE FOTOGRAFI ESKIDEN OLSAYDI SIRKECIDEKI 2. SUBEYE GITMEDEN DAHA KARAKOLDA BÜLBÜL GIBI ÖTTÜRÜRLERDI GELDIGIMIZ SÜRECTE KIMSEDE POLIS HAPIS MAHKEME KORKUSU KALMADI ADALETIN TERAZISI BOZUK CEZALAR KOMIK VE ADAMINA GÖRE DEFALARCA AYNI SUCU ISLEYEN SABIKALI HIRSIZI UGURSUZU ADLI KONTROL VEYA DENETIMLI SERBESTLIK ADI ALTINDA TEKRAR SERBEST KALIYOR SUCLULARDA KORKU KALMADI GÜVENLIK GÜCLERINE ADETA NANIK CEKIYOR ALAY EDIYORLAR

26
3
yanıtYanıtla
KAAN:

BEN BU ŞEKİLDE OLAN BİRÇOK AİLE OLDUĞUNA İNANIYORUM ARAMIZDA YANIMIZDA GEZİYORLAR

26
0
yanıtYanıtla
...:

Senin o mendebur kılıklı kocanı kim napsın! Dünyada son erkek olarak kalsa yine bakılmaz. pislik herif!!!

25
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bu programı izleyenlerin psikolojisinin bozulmaması mümkün değildir..insanlar demekki böyle şeylerde olabiliyormuş düşüncesine kapılacagı gayet açık ve nettir..bu yayın ve program derhal durdurulmalıdır.

14
10
yanıtYanıtla
Ayla:

Aynen Hocam

yanıt2
yanıt0
Maydanoz:

Hadi oradan sahtekar ZZ Ebaniiiiiiiiiii Dürbünlümüsün şimdide

yanıt1
yanıt1
Maydanoz:

Kendi kendine cevap yazan zekasız

yanıt1
yanıt2
tades:

eğer bu yayın atv de değil başka kanalda olsa çok tan rütükten ceza alırdı

20
4
yanıtYanıtla
ASLI:

BÖYLE PİSLİKLER İDAM EDİLMELİ BEE

23
1
yanıtYanıtla
GERÇEK ASLI:

NİYE BENİM İSMİMLE YAZIYORSUN GERİZEKALI

yanıt2
yanıt0
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title