Haberler

Taşlı sopalı beşik kertmesi meydan kavgası: 9 yaralı, 18 gözaltı

Güncelleme:

Bursa'da beşik kertmesi gençlerin birbirleriyle evlenmek istememesi üzerine iki aile arasında kavga çıktı. Taşlı, sopalı ve bıçaklı sokak kavgasında 9 kişi yaralanırken, olaya karışan 18 kişi gözaltına alındı.

Bursa'da beşik kertmesi gençler evlenmek istemeyince aileler birbirine girdi. Her iki tarafın taş ve sopalarla birbirine girdiği sokak kavgası meydan muharebelerini aratmadı. Kameraya yansıyan sokak kavgasında 9 kişi yaralanırken, polis olaya karışan 18 kişiyi gözaltına aldı.

İddiaya göre, aynı mahallede oturan O.O. (20) ile S.O'ya (17) küçük yaşta aileleri tarafından beşik kertmesi yapıldı. Aradan yıllar geçti her iki gençte evlilik çağına ulaştı. Ancak damat O.O. beşik kertmesi S.O.'yu istemeyince, kız tarafı ve erkek tarafı arasında husumet başladı.

OTOMOBİLİN ÖNÜNÜ KESEREK BIÇAKLA SALDIRDILAR

Geçtiğimiz hafta iki aile arasında yaşanan tartışma komşuların araya girmesiyle tatlıya bağlandı. Fakat dün öğle saatlerinde kız tarafı O.O.'nun ve ailesinin içinde bulunduğu otomobilin önünü keserek taş, sopa ve bıçaklar ile saldırdı. Kavgayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavga eden 2 tarafı dağıtmak için önce biber gazı sıktı, daha sonra silahla havaya ateş açtı. O anlar kameralar tarafından anbean kaydedildi.

1'İ AĞIR 9 KİŞİ YARALANDI

Sağlık ekipleri 1'i ağır 9 yaralıyı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedbir maksatlı 2 ailenin evlerinin önüne çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Öte yandan hastaneye kaldırılan yaralılarının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri kavgaya karıştığını tespit ettiği 18 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (98)

HIYAR AĞASI:

Beşik kertmesi ne la, hangi devirde yaşıyonuz su aygırları. .

117
7
yanıtYanıtla
Hüsnü şenlendirici:

Beşiği kertmiş damat adayı sonrasında kız taraftan komutan askerlerine taşlı sopalı taaruz emri vermiş

yanıt11
yanıt0
Adınızı Yazın:

allah insanımıza akıl versin doğu olsa şaşırmayacam 20 yıl bursada dağdamı yaşadınız

77
24
yanıtYanıtla
tek kişi kalmış canavar..:

siz medeniyeti sadece batı da mı var sanıyorsunuz. medeniyet ne demek onu biliyor musunuz yada. . . . .

yanıt15
yanıt10
BALAMİR44:

doğusu batısı yok mal batıda da mal, doğuda da mal. batıda da kapı komşun ölse haberin olmaz buda medeniyet değil. medeniyet doğu ile batının güzel yönlerinin harmanlanmış hali olabilir.

yanıt27
yanıt1
Ahmaklara cevap:

Allah cc önce senin gibi ahmaklara akıl versin akılsız beyinsiz olduğun yorumundan belli zaten bide kendini akıllı sanıyorsun...

yanıt17
yanıt7
21:

cahillik geçidir eşşeklik baki kalır

yanıt21
yanıt0
ARTVİNLİ:

beşik kertmesi adam kundakta iken kimle evleneceğine karar veriliyor tam bir komedi

58
1
yanıtYanıtla
canan:

kertmeyince de evde kalıyolar

24
4
yanıtYanıtla
VATOZZ:

lan bunlar kadar gerizekalı görmedim ben :)))

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title