Haberler

Taksicinin Aracına Aldığı Müşteriler, Taksiciye Kabusu Yaşattı

Güncelleme:

Taksici, aracına aldığı müşteri ve yanında pitbull köpeği olan bir arkadaşı tarafından gasbedildi. Taksiyi bir mezarlığa yönlendiren saldırganlar, taksicinin cep telefonunu ve üzerindekileri gasbetti.

Taksici Murat Ayer'in aracına aldığı bir müşteri, taksiciyi Çengelköy'e getirerek, yanında pitbull köpeği olan bir arkadaşını daha araca aldırdı. Taksiciyi Ümraniye'de bir mezarlığa getiren saldırganlar, pitbull ve bıçakla taksiciye saldırdı. Taksicinin parasınıve cep telefonu gasbedenlerden birisi yakalanırken diğeri kayıplara karıştı.

Olay, geçtiğimiz gün Ümraniye'deki Hekimbaşı Mezarlığı yanında sabah saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre taksicilik yapan Murat Ayer, Beyoğlu'da E.K. isimli yolcuyu aracına aldı. Araca binen müşteri, Çengelköy'den yanında pitbull cinsi köpek bulunan Sedat Ç. isimli şahsı arabaya aldırdı. Aracı mezarlığa yönlendiren şahıslar, taksicinin cep telefonunu ve parasını gasbetti.

"ÜZERİMDEKİ PARALARI İSTEDİLER, CEP TELEFONUMU GASBETTİLER"

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan taksici Murat Ayer, "Beyoğlu Tarlabaşı'ndan, emniyet amirliği önünden bir şahıs aldım arabaya. Karşıya Çengelköy'e geçeceğini söyledi. Çengelköy'e geçtik bir eve uğradı. Evden zannımca bıçak aldı ve geldi. Bir arkadaşının yanına uğradık. Arkadaşı ile beraber pitbull köpeğiyle arabama bindiler. Devan etmemi söylediler devam ettim. Bir mezarlığa götürdüler beni. Mezarlığın içinde Beyoğlu'ndan aldığım şahıs gırtlağıma bıçak dayadı. Şeker hastasıyım şekerim düştü. Ne yapacağımı şaşırdım. Üzerimdeki paraları istediler, cep telefonumu gasbettiler. Diğer şahıs da pitbull köpeğini bana doğrultarak kımıldarsan köpeği üstüne salarız dediler. Rengim soldu kendimi kaybettim o anda. Taksici esnafım bu sıcağın altında alın terimle para kazamaya çalışıyorum, oruçluyum, orucumu bozmak zorundan kaldım şekerim düştüğü için. 200 lira paramla beraber cep telefonum çalındı" diye konuştu.

"CAN GÜVENLİĞİM YOK"

Olayın devamını anlatan taksici Ayer, "Ben de yakındaki bir aileden yardım istedim. Polise haber verdim polis geldi. Şahısları ararken bir tanesini yakaladık. Karakola getirdik ama benim hiçbir şekilde can güvenliğim yok. Normal bir şekilde aldığım şahıslar hırsız çıktı" dedi.

BİR ŞÜPHELİ YAKALANDI, DİĞERİ ARANIYOR

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme başlattı. Araca sonradan binen köpekli şahıs, polis ekiplerince olay yerine yakın bir bölgede yakalandı. Polis diğer şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (11)

SİVASLI İBOCAN:

Şimdi tutukladıklarını kontrollü serbest bırakacaklar, taksici o strestle iş yaparken ikili bundan sonra kalan işlerinecanla başla devam edecekler. . . Adalet var UYGULAMASI arzulara göre. . . !!!

10
0
yanıtYanıtla
sssss:

Allah Belasını versin yapanların

8
1
yanıtYanıtla
hüsnü nicepul:

idam gelmese cezalar hafif olsa bu olayların arkası kesilmez. çakalların itlerin rahatlıkla suçişlediği yer oldu

9
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Kesinlikle %10 dilimlik iyi taksiciler için üzüldüm. 2 gün önce, yanımda bayan ve çocuk varken bile, kısa mesafe söylenmesi yapan, sabrımı limitlerde tutan, taksiciler için, yine kesinlikle üzülmüyorum. Yaşasın Uber diyorum.

5
1
yanıtYanıtla
1453:

Sağolsun hakimlerimiz önüne geleni serbest bırakıyorlar benim anlamadığım 30 40 dosyası olan iti kopuğu hangi akılla dışarıda gezdiriyorlar bunda ben başka şey ararım ey hükümet millet geçim derdinden vazgeçti can güvenliği kalmadı bu olaylar ilk seçimde hükümeti götürür benden demesi

6
0
yanıtYanıtla
yobazsavar:

yok arkadaş bu aptal millete herşey mustehak bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında bızım başımıza daha çok şey gelır çok kalıtesız bır ulkeyız!

yanıt1
yanıt1
serkan:

ulke.perişan.

1
1
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Taksilerin sadece arkasına oturulup şöför kısmı kurşun geçirmez güvenli bölmeli üretilmeli.

2
0
yanıtYanıtla
adsız cengaver:

çok maliyetli olur bizim milletimiz onu yaptıracağıma ölürüm diye bakar meseleye

yanıt1
yanıt0
yasir:

Ülkenin durumu :(

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title