Haberler

Ticari taksi yolcusunun dehşeti yaşadığı kaza güvenlik kamerasında

Güncelleme:

İstanbul Şişli'den Okmeydanı istikametine seyir eden taksi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle ağaca çarptı. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada, taksi sürücüsü ve yolcu yaralandı.

İstanbul Şişli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari taksi, kaldırımdaki ağaca çarptı. Taksi sürücüsü ve yolcunun yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza dün saat 13.00 sıralarında Şişli Darülaceze Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Darülaceze Caddesi'nden müşteri alan 34 THD 99 ticari taksi sürücüsü Necip Mercan, Okmeydanı istikametine seyir etmeye başladı. Yaklaşık 200 metre ilerleyen Mercan, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda bulunan bir ağaca çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle başını aracın camına çarpan Alper M., isimli müşteri ile bacağını torpidoya çarpan sürücü Necip Mercan yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, ticari taksinin kapılarını açarak yaralıların çıkmasına yardımcı oldu. Başından yaralanan Alper M., kendi imkanları ile çevredeki bir hastaneye giderek tedavi olurken, bacağından hafif yaralanan sürücü Mercan ise aracının başında bekledi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kaza yapan taksi çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan kaza bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kamera görüntülerinde, cadde üzerinde seyir eden ticari taksi yol kenarındaki ağaca çarparak duruyor. Kazayı gören vatandaşlar ise taksinin kapılarını açarak yaralıların dışarıya çıkmasına yardımcı oluyor.

"YOLCUM BAŞINDAN YARALANDI"

Sürücü Necip Mercan, "Yanımda yolcu vardı. Hastaneye götürüyordum Bir vatandaş yolun karşısına geçiyordu. Bir anda direksiyonu çeviremedim, ağaca vurdum. Yolcu kafasını cama vurarak yaralandı. Benim bacağımda hafif bir ezilme var" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
500

Yorumlar (17)

Zülfikar:

İngiltere taksi şoförleri için enaz 2000 sokak adı ezberleme şartı getirmiş. Öyle lisans veriyor. Bizim taksicilerin yarısı navigasyonla gidiyor. Navigasyona bakarken bir tanesi üstüme çıkacaktı neredeyse, korna çalmasam.

12
0
yanıtYanıtla
gökhan:

peki bu ingiltere navigasyonu neden icat etmiş.

yanıt0
yanıt1
hackan:

Ingilteredeki taksicilerde kullaniyor !!!!2000 sokak degil !! Eger londra da calisacaksan londranin butun yollarini parca parca ezberleyip sinava giriyorsun. Genel de motorsiklet ile gezerek ogrenirler. Bir adam google haritadan calisarak gecti. Normalde 3 yil suruyor. Sinavda da bir noktadan digerine gideceksin hangi yollardan gecersin gibi soru sorarlar. Taksi soforlerinin hepsi yine de navigasyon kullaniyor. Nerden mi biliyorum? 20 yildir londra da yasiyorum.

yanıt2
yanıt0
KAZAYI GÖREN ADAM NEDEN BÖN BÖN BAKIYOR:

VİDEO DA KAZAYI GÖREN ADAM NEDEN BÖN BÖN BAKIYOR İNSAN Bİ YARDIM EDER !

7
1
yanıtYanıtla
kalmadı:

git sor bakalım neden bakıyomuş bön bön. . ! herkes umursamaz oldu ki kimsenin umrunda değil artık darda zorda olana yardım etmek. . .

yanıt6
yanıt0
kaza boya değişen...:

araba arıyorum değişensiz kazasız araç bulmak çok zor; olanlarda çok pahalı. .

6
1
yanıtYanıtla
çok değilmi be:

evet 20 yaşındaki değişensiz orjinal araçlara 50bin istiyorlar yazık harbi

yanıt7
yanıt0
gkn:

emniyet kemeri takın

7
0
yanıtYanıtla
hayko:

adam dalmış veya uyumuş olmasın. direksiyon kalmamış ki hakimiyet olsun. dümdüz çarptı fren de yoğidi herhal. Allah dan can a gelmemiş . geçmiş olsun.

5
1
yanıtYanıtla
anti gürcü:

sanki kasitli gibi

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title