Haberler

Yasağı hiçe sayıp aracında son ses Sagopa Kajmer dinleyen gencin gezisi, cezayla bitti

Güncelleme:

Sokağa çıkma yasağını delerek babasının otomobiliyle İstiklal Caddesi'ne gelen genç, polis ekiplerinin denetimine takıldı. Son ses Sagopa Kajmer şarkısını açan ve sadece arkadaşlarına video atmak için geldiğini söyleyen gencin gecesi ceza ile bitti.

Hafta sonu için 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağını hiçe sayan vatandaşlar, polis denetimine takıldı. İstanbul'un en kalabalık caddelerinden İstiklal Caddesi'ne babasının arabasıyla gelip ünlü sanatçı Sagopa Kajmer'in bir şarkısını son ses açan ve video çeken gencin gecesi para cezası ile bitti. 21 yaşındaki gencin, ceza karşısındaki rahat tavırları ve "Para cezası çok etkilemez" ifadesi duyanlara pes dedirtti.

VİDEO ÇEKMEK İÇİN BEYOĞLU'NA GELDİ

Beyoğlu'nda bulunan İstiklal Caddesi'nde gece geç saatlerde babasının arabasını alıp caddeye gelen 21 yaşındaki Oğuzhan Y. yaya trafiğine kapalı olan yere arabayı çekti. Daha sonra ünlü sanatçı Sagopa Kajmer'in bir şarkısını son ses açan genç, elindeki cep telefonuyla video çekti. İstiklal Caddesi'nde son ses müzik dinleyen Oğuzhan'ın keyfi polis ekiplerinin gelmesiyle yarıda kaldı. Gaziosmanpaşa'dan Beyoğlu'na müzik dinleyip video çekmeye geldiğini söyleyen gence ceza kesildi.

EHLİYETSİZ GENCE CEZA YAĞDI

Yanına cüzdanını da almadığını belirten genç, ehliyet ve kimliğini de polis ekiplerine gösteremedi. Polis ekipleri gence, Türk Ceza Kanununa göre "Kimlik ibraz edememe", "Ehliyet ibraz edememe", "Çevreye rahatsızlık verme", "Müzik cihazlarını kamuyu rahatsız edecek şekilde kullanma" ceza yazdı. Arkadaşına video atmak için geldiğini söyleyen Oğuzhan, "para cezası çok etkilemez." dedi.

''PARA CEZASI ÇOK DA ETKİLEMEZ''

Babasının arabasıyla geç saatte İstiklal Caddesine gelen ve burada Beyoğlu'na müzik yayını yapan Oğuzhan Y. yaptıklarından pişman olduğunu söyleyerek, "Buraya müzik çalmak için geldim. Pişmanım yaptıklarım için tabii ki. Para cezası da yedim hoş para cezası çok da etkilemez ama hata yaptım. Bir daha böyle bir şey yapmayacağım. Video çekip arkadaşıma atmak için gelmiştim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sagopa Kajmer Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (13)

Hakan:

Hapis cezası gelmeli bu tiplere

17
2
yanıtYanıtla
misafir:

gram akıl yok ya

16
0
yanıtYanıtla
fakir:

baba parasının kıymeti olmazmış, , kendin kazansan bunu yapamazdın, çokta zengine benzemiyorsun, Allah akıl fikir versin

12
0
yanıtYanıtla
nijerya:

nijerya''da bunun gibileri vuruyorlar

5
1
yanıtYanıtla
Adsiz:

Rezil insanlar son ses arabada muzik dinleyip cevreye verdigi gurultu rahatsizligindan dolayida ceza kesilmeli. Şu yasak tanimaz kisilerden gına geldi artik

6
0
yanıtYanıtla
MİSASİR:

ŞAŞIRMIŞ İYİCE

3
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Cevreye rahatsizlik vermek ve muzik cihazlariya rahatsizlik verme, bu ikiside ayni seye denk gelmiyormu ya? 1 kere rahatsizliga 2 ayri ama benzeyen ceza yasmislar. Boylelerini atacaksin 3 hafta iceriye, cunku para cezasini ne yazikki pederi odeyecek. Yani genc yine birsey anlamayacak cezadan. Artisti yatirin falakaya, gorsun gununu.

2
0
yanıtYanıtla
Buna öyle bir ceza verin ki sokağa çıkamasın her:

xxxx

1
0
yanıtYanıtla
merak:

hangi şarkı acaba

1
0
yanıtYanıtla
ankaralı:

sagonun hangi parçası

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title