Haberler

Ceset çıkan apartmanda koku çilesi! "Biz artık baş edemiyoruz, yardım edin"

Güncelleme:

Fatih'te geçtiğimiz günlerde elleri ve ayakları bağlı bir şekilde ceset bulunan apartmanda koku kabusu devam ediyor. "Apartmanı sinek bastı, kendi imkanımız ile kireç döktük ama çözüm bulamıyoruz" diyen apartman sakinleri, yetkililerden yardım istedi.

İstanbul Fatih'te geçtiğimiz günlerde elleri ve ayakları bağlı bir şekilde ceset bulunan apartmanda koku halen devam ediyor. Apartman sakinleri kokudan dolayı evlerine giremediklerini ve çocuklarının hasta olmasından korktuklarını belirterek yetkililerden yardım istedi. Bir apartman sakini, "Hiç kimse apartmana girip çıkamıyor. Apartmanı sinek bastı, kendi imkanımız ile kireç döktük ama çözüm bulamıyoruz" dedi.

Geçtiğimiz cumartesi günü, Fatih Karagümrük Zeynel Ağa Sokak'ta bulunan bir apartmandan kötü kokular gelmesi nedeniyle vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olayın yaşandığı binaya gelen ekipler yaptıkları çalışmalar sonucunda kokunun bir daireden geldiğini tespit etti. Dairede eve giren polis ekipleri elleri ve ayakları koli bandı ile bağlanmış bir ceset buldu. Cesedin 60 yaşındaki Muhittin Yıldız'a ait olduğunu ve yaklaşık bir hafta önce öldürüldüğü belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından ceset evden çıkartıldı.

"HİÇ KİMSE APARTMANA GİRİP ÇIKAMIYOR"

Ancak apartman sakinleri cesedin evden çıkartılmasına rağmen kötü kokunun devam etmesi nedeniyle zor günler geçirmeye başladı. Kötü koku nedeniyle apartmana giremediklerini söyleyen apartman sakinlerinden bazıları akrabaların evine gitmek zorunda kaldı. Kötü koku çilelerinin devam ettiğini söyleyen apartman sakinleri, evlerine girmediklerini ve çocuklarının hasta olmasından korktuklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Apartman sakinlerinden Fikret Gürbüz kokudan duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Memurlardan rica ediyoruz gelsinler bize yardımcı olsunlar. Bu koku aynı şekilde devam ediyor. Hiçbir eksilme yok kokudan. Hiç kimse apartmana girip çıkamıyor. Kime müracaat etsek mühür kopmadan bir şey yapamayız diyorlar. Hiç birimizin elinden bir şey gelmiyor. Hiç kimse evinde kalamıyor. Küçük çocuklarımız var hepsi hasta olacak. Apartmanı sinek bastı kendi imkanımız ile kireç döktük ama çözüm bulamıyoruz hiçbir şekilde. Kokudan midemiz bulandığı için, ne yemek yiyebiliyoruz ne de su içebiliyoruz. Hala bir ceset varmış gibi kokuyor apartman. Belediyeyi aradık, polisi aradık hiçbir şey yapamayız diyorlar. Biz ne yapalım bizim suçumuz ne burada 12 tane daire var. Hiç kimse evinde kalmıyor hep orada burada kalıyoruz" dedi.

"KAPI 5 GÜNDÜR MÜHÜRLÜ"

Evlerinde duramaz olduklarını söyleyen Önder Gel ise, "Yaklaşık bir beş gün önce burada bir olay oldu, cinayet. O zamandan beri kapı mühürlendi. Beş günden beri acayip bir koku var. Hiçbirimiz evimizde kalamıyoruz. Çok felaket bir koku var. Biz burada mağdur durumdayız. Apartmanda herkes dışarıya çıkıyor kimse kalmıyor. Yetkililere sesleniyoruz. Bütün gece apartman kapıları açık, sinek var. Koku hiç eksilmedi" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARIMIZA HASTALIK BULAŞACAK DİYE KORKUYORUZ""

Aynı sitede oturan Nurdane Asker de yetkililere seslenerek, "Çocuğum hep öğürüyor midesi bulanıyor. Bir şey olacak diye korkuyorum, çünkü hemen bitişik kapımda. Yetkililer bir şey yaparsa çok memnun oluruz. Çok mağdur bir durumdayız. Kendi imkanlarımız ile kapılara kireç döktük. Hastalıktan korkuyoruz. Çocuklarımıza hastalık bulaşacak diye korkuyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Cevap:

Sİz komşu olarak bir hafta boyunca adamın öldüğünü farketmediniz bu da size ceza. Komşuluk hakkı diye bişey var ne kadar unutmuş olsakta.

53
5
yanıtYanıtla
Adil:

Kendisi çok mu ilgilendi acaba.nasıl yaşadıysa öyle ölmüştür belki.kaçırılıp oraya getirilmiştir belki. Sallamayın oturduğunux yerden

yanıt4
yanıt6
XP:

Ceset kokusu kolay çıkmaz da o evi biran önce dezenfekte etmeleri lazım hala yapmadıysalar

14
0
yanıtYanıtla
VESiKALI DELi:

10 dakika icinde kokuyu yokedebilirsiniz. Apartmanin heryerine ''bütirik asit C4H8O2'' dökün, onun kokusu digerini bastirir. Ehhh hadi bana eyvallah, bütirik kokusuyla da iyi eglenceler. . .

2
10
yanıtYanıtla
artvinli:

yeni baştan evi kireçleyip tüm eşyaları çöpe atıp boya badana yapılıp o şekilde koku gider 1 ayda pencere kapanmasın

6
5
yanıtYanıtla
tırcı osman:

bi şey olmaz abi, sinek bastıysa belediye ilaçlar, kurban bayramında da çok sinek oluyo abi belediye ilaçlıyo Kasım aralığa kadar uçuyolar abi

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title