Haberler

Oyuncu Yasemin Özilhan, yaşadığı hırsızlığı anlattı: Yardımcım biz tatile gidince küpemi çalmış

Güncelleme:

Güzel oyuncu Yasemin Özilhan, evlerine aldıkları yardımcı kadın tarafından soyuldu. Beş ayrı hırsızlık suçu olduğu ortaya çıkan kadın, Özilhan'ın değerli küpelerini çaldı.

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisiyle tanınan Yasemin Özilhan, önceki gün katıldığı bir davette evine aldığı yardımcısı tarafından soyulduğunu anlattı. Özilhan'ın nişanında takılan değerli küpeleri çalındı.

"ÇALDIĞI KÜPELERİMİ BİZİMLE EVDE ARADI"

İki yıl önce ailece çıktıkları tatil sonrasında yabancı uyruklu dadı tarafından soyulduklarını söyleyen Özilhan, olayı şöyle aktardı: "Bir yardımcı hanım aldık. Bir haftalık deneme sürecindeydi. O sırada biz tatildeydik. Nişanımızda hediye olarak takılan küpelerim kayboldu. Her yere baktık, o kadın da bizimle birlikte her yere bakmaya başladı, kan ter içinde kaldı. O da bizim gibi iki-üç gün aramaya devam etti. Sonra karakola gittim, savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ev tekrar arandı ve küpeleri kadının çaldığı ortaya çıktı. Küpeyi çalmış, sonra da satmış. GBT'sine bakıldı, beş ayrı bu şekilde hırsızlık suçu varmış. O küpelerin maddiyattan öte manevi değeri vardı. Evde çalışacak yardımcılar, kesinlikle GBT'sine bakılarak alınmalı."

Oyuncu Yasemin Özilhan, yaşadığı hırsızlığı anlattı: Yardımcım biz tatile gidince küpelerim çalmış

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Özilhan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

kayserili tahsin:

bu zenginler ne malcıymış arkadaş. manevi değer bahane, cimrilik şahane. çalınmışsa çalınmış kayınpederiniz en ünlü bira markasından trilyonları kazanıyor, bolluk içindesiniz. unut gitsin. . gariban dadıda kazansın. millet aç aç. .

10
14
yanıtYanıtla
jm:

sanane lan

yanıt0
yanıt5
Ömer:

Tahsin bey hırsızdan gariban olmaz,hırsızlığı meşrulaştırmanın bir anlamı olmamalı.

yanıt17
yanıt0
nevin kilic - tekirdağ:

imrenilecek bir yaşam ve evlilik. hayranınızım. o dadı dilerim hapislewrde sürünür. saygılarım sevgilerim dualarım sizinle yasemin hanım

2
21
yanıtYanıtla
Misafir45:

Ne diyon la değişik.

yanıt13
yanıt2
bayburt:

zenginliği kutsamaktan neredeyse öleceksin kendine gel nevin

yanıt29
yanıt1
MARAŞLI:

NEYİNE İMRENDİN BU KADAR YALAKALIKTAN VAZGEÇİN ARTIK Bİ KENDİNİZ OLUN YA ÖZENTİLER

yanıt22
yanıt1
Nur:

BBu kadin doktorlar dizisini cekerken ne Kadar güzelmis. Simdi en son resmine bakiyorum da, bir insan parasiyla ancak kendini bu Kadar cirkinlestirebilir. Eski halinden kesinlikle eser kalmamis. Sonra bu gereksiz haberler. Kime ne faydasi var simdi bunun. Koca parasiyla sosyeteye girmek böyle bir sey herhalde. Modayi güya yakindan takip ediyormus da, bilmem ne. O''nun giydigi bir cok kiyafete biz 5 YTL bile vermeyiz.

6
1
yanıtYanıtla
A.D.:

bu kadar saçmalık olur mu evine alıyorsun hırlı mı hırsız mı bakmıyorsun ya katil olsaydı canına zarar verirdi akıl alır gibi değil

1
0
yanıtYanıtla
Kelaynak:

Yasemin yaptigin dolgularla hortlaga dönmüşsün bacım ha hirsizliga gelince siz de ise alirken inceletmiyosaniz biz neyapalim

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title