Haberler

Oyuncu Pınar Altuğ, Çocuk İstismarlarının Artmasına İsyan Ederek Çağrıda Bulundu

Güncelleme:

Antalya'da 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan apartman görevlisi hakkında beraat kararı verildi. Oyuncu Pınar Altuğ, verilen bu karara itiraz ederek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanına çağrıda bulundu.

Antalya'da 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan apartman görevlisi hakkında beraat kararı verilmişti. Duruşmaya katılan Cumhuriyet Savcısı tarafından karara itiraz edildi.

Çocuğuna cinsel istismarda bulunan kişinin serbest kaldığını öğrenen acılı anne, gözyaşları içinde sinir krizi geçirmişti. Acılı annenin bir fotoğrafını gören oyuncu Pınar Altuğ, yaşanan olaya sessiz kalmadı.

"LÜTFEN BU VAHŞETE DUR DEYİN"

Instagram hesabından paylaşım yapan Altuğ, "Sesini duymaya gerek yok,bu annenin acısı fotoğraftan da anlaşılıyor. 10 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan mahlukat için beraat kararı çıktı! Sucu raporlarla tespit edilmişken "çok net fiili livata var" denerek! Buradan Aile, Çalışma ve Sosyal hizmetler Bakanı sayın Zehra Zümrüt Selçuk'a sesleniyorum, lütfen bu vahşete dur deyin!"

Oyuncu Pınar Altuğ, Çocuk İstismarlarının Artmasına İsyan Ederek Çağrıda Bulundu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Pınar Altuğ Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (72)

Sedat:

Sen sus pınar, halkın istemediği ve sevmediği karataktersin. Senin gibilerin bu konuda yorum yapmasını istemiyor halk. Senin amacı sürekli kendini gümdemde tutmak.

28
13
yanıtYanıtla
ipek:

sen milleti azdırırsan öyle abuk sabuk giyinip onlar seni bulamayınca çocuklara yöneliyor

21
14
yanıtYanıtla
metin:

ne kadar cahilce bir yorum tebrik ederim mallıkta çığır açtın bravo

yanıt9
yanıt11
Feryal:

Ipek çok saçma bir yorum yapmişsin.

yanıt2
yanıt1
.:

bana görede sen beni azdırdın isminle ozman ne yapsam sana kızmaman lazım örümcek beyinli

yanıt3
yanıt0
Maharati:

sende çocukla evlendin. çocuk istismarı yapanların Allah belasını versin.

17
11
yanıtYanıtla
0606 mustafa:

18 sıkıntı yok ahmak

yanıt2
yanıt5
beyin yakan ayetler uzmanı:

evlenmediii, kendine oyuncak almıştııırrr, hevesi geçince şutlarrrr; saklambaç oynama vatandaş aklın biraz kalori yaksııın!

yanıt4
yanıt1
hukümete el konulmali:

memleketi yönettigini zannedenler bitmis secimlerle ugrasmayi birakip istifa etsinler artik bu ülkede adalet islemiyor insanlar perisan buna kim dur diyecek millet olarak biz hukumeti istifaya cagircaz gec biile kaldik bunu cocuklarimizin güvenligi ve gelecegi icin yapmamiz sart

26
2
yanıtYanıtla
CEM:

İsyan edene bak hizaya gel!!!!

17
6
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title