Haberler

Oyuncu Müge Boz'un bikinili hamilelik pozu olay oldu

Güncelleme:

Basketbolcu Caner Erdeniz'le geçtiğimiz ay dünyaevine giren oyuncu Müge Boz, ilk kez hamilelik pozlarını paylaştı. Boz'un bu fotoğrafına binlerce beğeni yağdı.

Geçtiğimiz aylarda ani bir kararla evlilik kararı alarak İspanya'da basketbolcu Caner Erdeniz ile hayatını birleştiren Müge Boz'un evlendikten kısa süre sonra hamile olduğunu açıklaması magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. Boz'dan ilk hamilelik pozu geldi.

"MUTLU BAYRAMLAR"

5 aylık hamile olan güzel oyuncudan takipçileri için bikinili bayram pozu geldi. Karnı iyice belirginleşen Boz, hamilelik pozunu paylaşarak, "Mutlu bayramlar oldun efenim" notunu yazdı.

Oyuncu Müge Boz'un bikinili hamilelik pozu olay oldu

Oyuncu Müge Boz'un bikinili hamilelik pozu olay oldu

ÇOĞU TAKİPÇİSİNİN HABERİ YOK

Boz'un hamilelik pozuna ise takipçilerinden şaşırtan yorumlar geldi. Çoğu takipçi güzel sunucunun hamile olduğunundan habersiz olduklarını söylediler. Boz'un fotoğrafı kısa sürede 23 binden fazla beğeni aldı.

Oyuncu Müge Boz'un bikinili hamilelik pozu olay oldu

Oyuncu Müge Boz'un bikinili hamilelik pozu olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (26)

melis:

eskiden hamile bir kadının yakınları bilirdi hamile olduğunu ama hiçbir şekilde karnı belli olmayacak kıyafetler tercih edildiği için kimse hamile şeklinde göremezdi eskiden dediğim 30 yıl kadar önce devirler değişiyor evet kaçınılmaz fakat iffet namus kavramları zamansız kavramlardır benim köpeğim (ki kendisi çok cici bir kızdır) tuvaletini yaparken etrafta erkek insan varken yapmıyor utanıyor anlayan anladı hamilelilik ayıpmı tabiki değil ama bu pozlar çokkkkkk ayıp

40
14
yanıtYanıtla
Enteresan:

Valla süper anlatmışsın. Bunun amacı ne olabilir diye düşünüyorum bir yandan da. Evlisin kocan var. Çocuğunda olucak. . . Eeee kime ne yapmak istiyosun. Yani düşününce başka şeyler çıkıyor ortaya neyse :) bol satışlar

yanıt11
yanıt6
Yorumsuz:

Melis kardes aynen öyle

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Tebrikler Melis hanım güzel örnekler. Yani insan denen varlık insanlıgını yitirdiğinde bir hayvan kadar asil olamıyor.

yanıt0
yanıt0
Cem:

Ulan hamilenin göbeğinin normal kıyafetle dışarıdan görünmesinin nesi anormal? İffet namusla ne alaka? İki genç evlensin ta ki çocuk yapana kadar çocuk yapın baskısı. Peki çocuk nasıl yapılıyor? Bu insanlar neye karışıyot farkında mısınız? Ama hamile kadının dışarıdan karnı belli bile olmamalıymış ayıpmış. E o karnının içinde bebek var! Siz yatak odasında ne yapılacağına karışıyordunuz şimdi kalkmış bebeğe laf ediyorsunuz. Ne biçim insanlarsınız. Ayıbın günahın vs olduğunu bilmeden bol keseden salla.

13
7
yanıtYanıtla
Samet:

Hey Kardeş. . . Mevzu bir anne adayının bu şekilde resim çekilme amacı ne olabilir ? Bunu cevapla sonra konuşalım

yanıt0
yanıt0
Av ve Avci:

Yine bir garibana cocuk vasitasiyla nikah . Bu nedir devlet bu ise el atmali

3
15
yanıtYanıtla
...:

Devlet napsın nikahtan önce bebek yapmışsınız size nikah yok mu diyecek ?yakında nikah da kıymaya gerek görülmeyecek şimdi hiç değilse çocuk nikahliyken doğsun diyorlar

yanıt7
yanıt2
SEVILAYLAR:

AYIP BE!!

14
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Kim bilir babası gurur duyuyor evlenmeden karnı şiştiği için

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title