Haberler

Oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım anlaşmalı olarak boşandı

Güncelleme:

Üç yıl önce rol aldıkları dizide tanışan ve nikah masasına oturan Ezgi Eyüboğlu-Kaan Yıldırım çifti, ortak aldıkları karar doğrultusunda dün, anlaşmalı olarak boşandı.

Yaşadıkları güzel birlikteliği evliliğe taşıyan ve aşk dolu pozlarıyla kendilerine hayran bırakan Ezgi Eyüboğlu-Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber geldi. Çift, dün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

"BUNDAN SONRA DOSTANE DEVAM EDECEKLER"

14 Mayıs 2016'da nikâh masasına oturan oyuncu çift, Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, ayrılıklarını ortak bir açıklamayla duyurdu. Boşanma sonrası basın açıklaması yapan çiftin açıklaması şöyleydi: "Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım ortak aldıkları karar doğrultusunda anlaşmalı olarak boşanmıştır. Bundan sonraki hayatlarında ilişkilerine saygı ve sevgi çerçevesinde dostane olarak devam edeceklerdir."

Oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım anlaşmalı olarak boşandı

DİZİ AŞKI GERÇEK OLMUŞTU

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın ilişkisi, 2013'te birlikte rol aldıkları "Ulan İstanbul" dizisinin setinde başlamıştı.

Oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım anlaşmalı olarak boşandı

Oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım anlaşmalı olarak boşandı

Oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım anlaşmalı olarak boşandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ezgi Eyüboğlu Bora Füzesi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (35)

Dürbünlü:

dinimizde boşanmak kadar büyük günah yoktur.bunu cahil artistler ve ünlüler aslaa bilemezler.ancak ahirette öğrenecekler.

5
29
yanıtYanıtla
Aynur:

Bosanmak günah degildir, Allah´in en sevmedigi helallerden biridir! Tam bilgin yoksa, fetva verme kardesim!

yanıt11
yanıt3
Müftü Dede:

Aynur hanım dürbünlü bey alim bir zatı muhteremdir ve tüm yorumlarının altına imzamı atarım.sen haddini bil ve her yere maydonoz olma aynur hanım.saygılar.

yanıt3
yanıt2
Hakan:

Bilmediğin konuda yorum yapma boşanmak Allah tarafından sevilmeyen helaldir

yanıt4
yanıt3
Döndü Teyze:

Aynur kızım ve Hakan oglum Allah ve rasülü müslümanlara evlenin ve hemen boşanın diyormu..? Bu artist tayfası ve ünlülerin çoğu zaten nikahsız yaşıyorlar yıllar sonra evleniyorlar,ama üç gün sonra yine boşanıyorlar.evlilik kutsaldır mezara kadar gider.boş boş konuşmayın dürbünlü ve müftü dededen derhal özür dileyin.

yanıt3
yanıt2
:

Döndü teyze ve Dürbünlü aynı kişidir

yanıt1
yanıt3
:

Müftü dede ve Dürbünlüde aynı kişidir

yanıt2
yanıt2
Dürbün''lüye Cevap.:

sen ne kadar boş konuşan birisin ya. işin gücün sadece provakasyon. kimsenin senin fetvana yada düşüncene ihtiyacı yok. Allah herkese akıl vermiş. sendeki sana kalsın. böyle ortamı provake eden cümleler kurmaktan vaz geç.

yanıt3
yanıt3
Vatandaş:

Hem de ne şoktayım (!) daha kendime gelemedim. Sahi kim bu ünlüler ???

11
0
yanıtYanıtla
Woman:

aaaaaa harbi şoktayım laaan sebep nedir yaaa çok üzüldüm

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title