Haberler

Oyuncu Çağlar Ertuğrul'dan Kanal İstanbul Projesi hakkında dikkat çeken paylaşım

Güncelleme:

Afili Aşk dizisinde Kerem karakterine hayat veren oyuncu Çağlar Ertuğrul, şu sıralar Türkiye'nin gündeminde olan Kanal İstanbul Projesi ve Yerli Otomobil Projesine itiraz etti.

Türkiye'nin en büyük projelerinden olan ve ülke gündeminin ilk sıralarında yer alan Kanal İstanbul Projesi hakkında, Afili Aşk dizisinin genç oyuncusu Çağlar Ertuğrul'dan dikkat çeken bir yorum geldi.

PAYLAŞIMI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Türkiye'nin kilitlendiği projeyle ilgili tartışmalar sürerken oyuncu Çağlar Ertuğrul Twitter hesabından "Kanal projesine harcanacak para ülke genelinde yenilenebilir enerjiye harcansa daha iyi olmaz mı mesela? Hem çevreci yatırım olur hem de yabancı enerji kaynaklarına muhtaçlık kalkar" paylaşımını yaptı.

Oyuncu Çağalar Ertuğrul'dan Kanal İstanbul Projesi hakkında dikkat çeken paylaşım

YERLİ OTOMOBİL PROJESİ HAKKINDA DA PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ardından yerli otomobil atılımı hakkında da bir paylaşım yapan başarılı oyuncu "Ve yerli otomobil üretmek yerine dünyanın yönünü elektrikli arabalara çevirdiği dönemde sarj istasyonu alt yapısını ve toplu taşımayı geliştirmek daha kalıcı ve çevreci bir proje olur sanki" notunu düştü.

Oyuncu Çağalar Ertuğrul'dan Kanal İstanbul Projesi hakkında dikkat çeken paylaşım

TAKİPÇİLERİNDEN UYARI

Ertuğrul'un bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ertuğrul'a Twitter kullanıcılarından da yorum geldi. Çoğu kullanıcı oyuncuya bu konular hakkında yorum yapmaması gerektiğini söyledi.

Oyuncu Çağalar Ertuğrul'dan Kanal İstanbul Projesi hakkında dikkat çeken paylaşım

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Dağ film serisi ile tanınan oyuncu Çağlar Ertuğrul Kanal D'nin yeni dizisi Afili Aşk'ta canlandırdığı Kerem karakteriyle büyük beğeni topluyor.

Oyuncu Çağalar Ertuğrul'dan Kanal İstanbul Projesi hakkında dikkat çeken paylaşım

Başarılı oyuncu, 5 Kasım 1987 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen Çağlar Ertuğrul, ilkokul ve lise eğitimini memleketi İzmir'de tamamladı. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun olan oyuncu, 2011 yılında Koç Üniversitesi, Makine Mühendisliği Bölümü'nü başarıyla bitirdi. Tiyatroyla ilk kez üniversite yıllarında tanışan Çağlar Ertuğrul, Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynayarak sahnelere adım atmış oldu.

Oyuncu Çağalar Ertuğrul'dan Kanal İstanbul Projesi hakkında dikkat çeken paylaşım

2012 yılında yönetmenliğini Alper Çağlar'ın yaptığı "Dağ" adlı askeri filmde canlandırdığı karakterle geniş kitleler tarafından tanınan Çağlar Ertuğrul, bu projenin ardından çok sayıda film ve dizi de yer aldı. Burak Aksak'ın yazıp yönettiği, başrollerinde Fatih Artman, Hande Doğandemir, Cengiz Bozkurt, Sadi Celil Cengiz'in yer aldığı "Bana Masal Anlatma" filminde de oynayan genç oyuncu, bir yandan da tiyatro kariyerine devam etti. İlk oynadığı oyun olan Romeolar ve Julietler'den sonra Kaos Teorileri, Leş ve Yobaz adlı tiyatro oyunlarında da sahneye çıktı.

Oyuncu Çağalar Ertuğrul'dan Kanal İstanbul Projesi hakkında dikkat çeken paylaşım

Film projeleri ve tiyatro oyunlarının yanı sıra dizilerde de boy gösteren Çağlar Ertuğrul Benim İçin Üzülme, Medcezir, Kurt Seyit, Boynu Bükükler ve Beyaz Karanfil adlı dizilerde yer aldı. 2016 yılında, tanınmasına vesile olan Dağ filminin devamı olan, Dağ II filminde "Oğuz Çağlar" rolünde tekrar karşımıza çıkan Çağlar Ertuğrul, son olarak 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde "Yağız Egemen" rolünde oynadı. Genç oyuncunun son yer aldığı film projesi ise 2018 yılında vizyona giren "Ailecek Şaşkınız" filmi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (99)

samsunlu:

ÇAĞLARCIM SEN YORUM YAPMASSAN ÇOK ÜZÜLÜRDÜK DEĞİLMİ SENİ FİKRİN ÇOK ÖNEMLİ SEN VE SENİ GİBİ DÜŞÜNEN GERİZEKALILAR YÜZÜNDEN YILLARCA BU MEMLEKETTE ÇİVİ ÇAKILMADI SİZLERİ TASMASINI TUTANLAR BÖYLE İSTİYOR bu nasıl bin kanı bozukluk ki her yapılana hayır hayırda hayır eksik olabilir ammaaaaaa her yapılan hayır bunun bir tek tarifi var HAİNLLİKKKK

54
31
yanıtYanıtla
MİLLİVEYERLİ:

Her yapılana evet; peki niye asgari ücret dörtyüz dolar; niye Finlandiya''lının yıllık geliri ellibin dolar da bizimkisi sekizbin dolar? Haklısın onların bin odalı sarayı yok, Boeing 747 leri de yok, bizi kıskanıyorlar. Padişahlık yüz yıl önce bitirildi, yüz yıl sonra daha da beteri getirildi sayenizde.

yanıt11
yanıt17
mk:

sebebi bugünde arama, son yillarda yapilanlar önce yapilsaydi su an her sey farkli olurdu. Gelismis ülkelerle aradaki fark kapatmak kolay mi saniyorsun. En az 50 yil gerek. Objektifsen bide boye düsün

yanıt9
yanıt5
Iso:

Siz önce finlandiyadaki gibi günde 10 Saat nefes almadan calisin, sonra asgeri ücretten konusuruz

yanıt7
yanıt2
RACO:

kim karşı çıksa kötü oluyo iktidar dediyse doğrudur deyip geçecen 2023e kadar yapacak hiçbişey yok 2023 ten sonra hepsi bitecek herşey çok güzel olacak inşallah

25
30
yanıtYanıtla
ASLI:

KANAL İSTANBUL PROJESİ KENDİLERİNİ VE YANDAŞLARI DAHA ÇOK ZENGİN ETMENİN BAŞKA BİR YOLU.

23
22
yanıtYanıtla
yav he:

1970 lerde boğaz köprüsü içinde öyle demişlerdi

yanıt12
yanıt7
TARAFSIZ ADAM:

AH GENÇ ADAM KENDİ KENDİNLE NE KADAR ÇOK ÇELİŞMİŞSİN BİR YANDAN DİYORSUN ''YABANCI KAYNAKLARA MUHTAÇLIK KALKSIN DİĞER TARAFTAN DA YERLİ ARAÇ ÜRETMEK YERİNE ECNEBİLERİN ÜRETTİKLERİ ÜRÜNLERİN SAYISININ ARTIRILMASINI TALEP EDİYORSUN. BU NE PERHİZ BU NE LAHANA. . . SORUMSUZUM SÖYLEDİKLERİNE VE SANA ALKIŞ TUTANLARA

27
6
yanıtYanıtla
ASLI:

YÜZDE YÜZ İTALYA’DA ÜRETİLEN ARAÇ MI YERLİ OLUYOR??????? KENDİ ÜLKEMİZDE KENDİ MÜHENDİSLERİMİZ TARAFINDAN KENDİ TEKNOLOJİMİZLE ARAÇ ÜRETİNDE ONU KULLANALIM. AMA UZUN ADAMIN SHOW YAPMAK İÇİN KULLACAĞI ARABAYA YERLĞ ARABA DENEMEZ.

yanıt6
yanıt9
MİSAFİR:

TASARIM İTALYAN ÇİZİM

yanıt1
yanıt1
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title