Haberler

Oyuncu Bergüzar Korel, ikinci kez hamile olduğunu duyurdu

Güncelleme:

10 sene önce meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen ve bir çocuğu olan Bergüzar Korel, alışveriş merkezinde sohbet ettiği muhabirlere hamile olduğunu söyledi.

Dizi setinde başlayan ilişkilerini 2009 yılında nikah masasına taşıyan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinden bir mutlu haber daha geldi. Ali adını verdikleri bir oğulları olan çiftin ikinci çocukları dünyaya gelecek.

"İKİNCİ ÇOCUĞUMUZU BEKLİYORUZ"

Bir süredir hakkında hamilelik dedikoduları çıkan güzel oyuncu Bergüzar Korel, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Hakkında çıkan hamilelik haberlerini doğrulayan Korel, "Her şey çok şükür yolunda. Haberlerden de okuduğunuz gibi ikinci çocuğumuzu bekliyoruz. Çok güzel, çok özel bir duygu. Allah herkese bu özel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah" dedi.

Oyuncu Bergüzar Korel, ikinci kez hamile olduğunu duyurdu

9 SENE ÖNCE ANNE OLMUŞTU

Başarılı oyuncu yakın dostu Şükran Ovalı-Caner Erkin çiftinin kızları Mihran Ela'ya doğum günü hediyesi almak için alışveriş merkezinde olduğunu söyledi. Bergüzar Korel'in ilk çocuğu Ali'yi 2010 yılında dünyaya getirmişti.

Oyuncu Bergüzar Korel, ikinci kez hamile olduğunu duyurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bergüzar Korel Halit Ergenç Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm!
500

Yorumlar (53)

derya:

hani yuva yıkanın yuvası olmuyordu. ikisi de eşlerini aldattı birbirleri için. Allah cezayı sadece garibana kesiyor galiba.

11
19
yanıtYanıtla
:

dedikodu yapma ayıp gıybet senin konuşman günaha girer bir edepli ol git annene yardım et bak bulaşıklar da birikti etrafı da sil süpür. . boş yapma

yanıt5
yanıt3
sabır:

Saçmalamışın

yanıt5
yanıt2
zeynep:

galiba sen de garibansın baksana sana da beynini kullanmayı nasip etmemiş

yanıt5
yanıt2
......:

:) Ahahah sen ne malsın be Derya o kadar bildiğim var ki zenginin olmuyor yuvası merak etme

yanıt2
yanıt0
atsız:

Bunların çocuklarından vatana millete harıylı biri çıkmaz kendileri gibi 1 zihniyet daha yetiştirecekler.

7
23
yanıtYanıtla
papatya uzun:

ancak zihniyetsiz olan bir insan dünyaya gelick bir can hakkinda böyle yorum yapabilir. . .

yanıt5
yanıt3
tatsız:

daha doğmamış bi çocuğa etiket. rezil. . .

yanıt4
yanıt2
123:

gezi olaylarında en ön saflarda duranlar değilmi ya bunlar evet evet onlar doğru cehendem olasıcalar

9
20
yanıtYanıtla
1212334:

123 Birde yazabilsen neler anlatacaksın bize Cehennemlik

yanıt10
yanıt2
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title