Haberler

Uzun Süredir Siyasi Paylaşım Yapmayan Beren Saat, Ekrem İmamoğlu'na Destek Oldu

Güncelleme:

YSK'nın İstanbul kararının ardından yaptığı açıklamada ünlü isimlerin sessiz kalmaması gerektiğini söyleyen Ekrem İmamoğlu'na bir destek de uzun süredir siyasi paylaşım yapmayan oyuncu Beren Saat'ten geldi.

İstanbul'da YSK'nın seçimleri yenilemesi kararının ardından sosyal medyada ünlülerin Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları başladı. Daha önce politik çıkışlarıyla bilinmeyen ünlü oyuncu ve sanatçılar bile "Her şey güzel olacak" etiketi ile paylaşımlar yaptı.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Bu isimlere son olarak son günlerde zor günler geçirdiği iddia edilen Beren Saat'ten geldi. Beren Saat, Instagram hesabından "Her şey çok güzel olacak" yazısının olduğu bir fotoğraf paylaştı. Beren paylaşımına herhangi bir yorum ya da ifade bırakmadı.

SİYASİ PAYLAŞIMLAR YAPMIYORDU

Beren Saat uzun süre Kenan Doğulu ile boşanacakları iddiasıyla magazin basınının gündeminde yer aldı. Uzun süredir siyasi paylaşım yapmayan ve ayrılık dedikodularının ardından her şeyin güzel olacağını belirten bir paylaşım yapan Saat'e bazı takipçileri de destek verdi.

Oyuncu Beren Saat, Ekrem İmamoğlu'na Destek Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Beren Saat İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (190)

Haha:

Pislikler sehitlerin kaninda bogulun insallah

15
85
yanıtYanıtla
BIR T.C VATANDASI:

eger sandik baskanlarinda bir yamukluk var ise bu yamuklugun otomatikman o sandigin icindeki diger oylardada yapilmis olmasi gerekmezmi sadece istanbul büyük sehir baskaninina verilen oylarda saibe oldugunu nerden biliyorlar malummu olmus bu teze kargalar bile güler ille secim gecersiz sayilacaksa tüm verilen oylarin iptal edilmesi komple yeniden secim daha mantikli adaletli olmazmi niye bundan kaciliyor esas saibe alinan kararda dün öyle bugün böyle olmaz kanunlar adamina göre uygulanamaz

86
10
yanıtYanıtla
re:

para için vatanını satan mahlukatın biri daha, onca askerimiz şehit düşerken neredeydin ?

50
40
yanıtYanıtla
s.sg:

bi bitmeniz hee. onca asker neden şehit düşüyor bunuda sorgula bakalım

yanıt5
yanıt18
er:

sen nerdeyin?

yanıt5
yanıt12
Galiba:

Bak bak sanatçı vay be sanatçı olunca oy hırsızları aklanmış mi sayiliyor.

19
59
yanıtYanıtla
doktor:

galiba rumuzlu bir hıyarto tanıyorum senmisin leeennnn yoksa

yanıt2
yanıt3
Memoks:

Millet saf kardeşim Atam şimdi sağ olsaydı özellikle de ingiltere ve fransanın destek verdiği adamı seçime bile sokmazdı. Federer in maçında her şey güzel olacak denilmiş de bilmem ne . Arkadaş gavur neden ekrem i istiyor onu iradeleyim.

yanıt7
yanıt47
ASİLTÜRK__:

Milletin çok da tınınay dı. Senin düşüncelerin o kadar önemli ki bak ülke gündemini meşgul ettin. Seni sallayan bile kalmadı, rol yeteneği düşük bayan.

15
58
yanıtYanıtla
rttr:

Her şey daha mı güzel olacak. Milletin zihniyetini bozamıyorsunuz diye bu kadar yaygara sanırım. Allah Erdoğan ın yardımcısı olsun.

41
31
yanıtYanıtla
Tüm 190 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title