Haberler

Oyuncu Akın Akınözü'nün kilolu hallerinin görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Son günlerin en çok konuşulan isimlerin başında gelen oyuncu Akın Akınözü'nün 50 kilo vermediği hallerinin görüntüleri ortaya çıktı.

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin Miran'ı Akın Akınözü bir dergiye verdiği röportajda 50 kilo verdiğini açıkladı. Oyuncunun okul zamanlarındaki kilolu hallerinin görüntüsü ise Akınözü'nün takipçilerini şaşkına uğrattı.

50 KİLO VERDİ

Şu an 70 kilo olan ve bir dergiye verdiği röportajda daha önce 120 kilo olduğunu söyleyerek, "Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan. Değişime en çok adapte olabilendir hayatta kalan. Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim." demişti.

Oyuncu Akın Akınözü'nün kilolu hallerinin görüntüleri ortaya çıktı

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır. 2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır. Akınözü aynı zamanda, Arkadaşlar İyidir, Payitaht Albüldamid ve Aslan Ailem dizilerinde rol almıştır.

Oyuncu Akın Akınözü'nün kilolu hallerinin görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (9)

onur:

50 kilo vermediği hallerinin görüntüleri ortaya çıktı. bu nasıl bir cümle kurmak

19
0
yanıtYanıtla
SabırLı:

50kiloda versen kasta yapsan saçlara imajda çeksen tek dizilik ömrün var iki hafta sonra kaldırırlar diziyisende cast ajnslarından gelecek yan rolleri beklersin bu memleket böyle

15
2
yanıtYanıtla
tırcı osman:

Abi uzaylı MARS yaklaşan göktaşı falan haberi yok mu abi, bi zahmet haberi yoruma da açın abi

1
1
yanıtYanıtla
Çok bilmiş:

Hayatta şans olan şey senin yazılmış kaderindir başka birşey seni yukarılara taşımaz emin ol akin bey

1
0
yanıtYanıtla
gelecekten gelen:

VAY BE NE KADAR İLGİ ÇEKİCİ AZİM DOLU

1
0
yanıtYanıtla
ankara:

helal adanalı celal

1
0
yanıtYanıtla
HAYRANIN:

HELAL

0
0
yanıtYanıtla
xxll:

yuh

0
0
yanıtYanıtla
Önce bir tosun:

Şimsi sporcusun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title