Haberler

    Oysho Sport Hub Gerçekleşti

    Wyndham Grand İstanbul Levent'te 22 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen Oysho Sport Hub etkinliğinde, Boxing, Surf's Up ve Active Yoga gibi birbirinden farklı aynı zamanda tamamlayıcı özelliği olan spor dallarına yer verildi.

    Oysho'nun sunduğu bu yeni spor deneyiminde, tam bir spor tutkunu olan ve enerjisiyle kendine hayran bırakan Burcu Esmersoy'un yanı sıra; Elisabeth Mass, Hande Can, Gizem Barlak ve Burcu Kutluk gibi isimler de tüm etkinlik boyunca seçilen spor dallarıyla güç, hız, çeviklik ve enerjiyi bir arada deneyimledi.

    Boxing: Tüm kasların sürekli çalışmasını gerektiren ve aynı zamanda adrenalini serbest bırakmanın ve konsantrasyonu iyileştirmenin iyi bir yolu olan toplam vücut eğitimi dersidir.

    Surf's Up: Anahtar noktası denge olan Surf's Up, fitness ve sörfü su olmayan bir ortamda bir araya getiren bir tekniktir.

    Active Yoga: Daha fazla enerji ve hareket özgürlüğü için bir çok yoga pozisyonuna dayanacak direnç ve esnekliği sağlayan dinamik bir egzersizdir.

    KOLEKSİYON

    Eylül ayında Oysho tutkunlarıyla buluşan Sonbahar-Kış sezon koleksiyonunda yer alan spor –giyim koleksiyonu "Oysho Sport Hub" koleksiyonunu oluşturuyor.

    Sculpt, Boxing ve Yoga için 3 yeni kapsül koleksiyona sahip olan Oysho, her çeşit spor için daha teknik olarak geliştirilmiş parçalarla karşımıza çıkıyor.

    Sculpt koleksiyonu, teknoloji ve modayı mükemmel bir denge içerisinde bir arada sunarken, toparlayan kumaşlarıyla vücüdu tamamen sarıp, kolaylıkla haraket etmeye yardımcı oluyor.

    Her geçen gün spor tutkunları arasında popülerliği artan boksun Oysho ile bir araya gelmesi de bu sezon kaçınılmaz oluyor!  Boks için hazırlanan kapsül koleksiyon "ONE MORE ROUND" adı altında, bermuda şort, pantalon, vücüdu toparlayan crop-top (sütyen) ve ceket olmak üzere tam 4 farklı üründen oluşuyor. Renk tonlarında ise, Yavru ağzı ve Altın detayları ön plana çıkıyor.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Burcu Esmersoy İstanbul Oysho Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title