Haberler

Otobüste gizlice 14 yaşındaki kızın fotoğrafını çekti! Küstah savunma yaptı: Taciz mi oluyor?

Güncelleme:

İstanbul'da otobüste telefonuyla 14 yaşındaki kızın gizlice fotoğrafını çekerken suçüstü yakalanan adama yolcular sert tepki gösterdi. Otobüste hengame yaşanırken kızın fotoğrafını çeken adam küstah bir şekilde, "Taciz mi oluyor? Özür diledim ya" dedi.

İstanbul'da bir otobüste telefonuyla 14 yaşındaki kızın gizlice fotoğrafını çeken şahıs, vatandaşlar tarafından yakalandı.Telefonunu göstermek istemeyen ve "Yaptıysam ne olmuş özür dilerim" diyen tacizciye tepki gösteren yolcular, suç duyurusunda bulundu.

"ÖZÜR DİLEDİM YA"

İstanbul'da bir otobüste yaşanan olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntülerde bir adam, 14 yaşındaki genç kızın gizlice fotoğrafını çekti. O anda durumu fark eden yolcular adamı ifşa etti. İfşa olmasıyla birlikte şaşıran şahıs, "Yaptıysam ne olmuş, taciz mi oluyor? Özür diledim ya" dedi. Vatandaşların sert tepki gösterdiği adam için suç duyurusunda bulunuldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu İstanbul 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (30)

Protester:

Adamın niyetini bilemem, sapıklık amacıyla yaptı ise allah belasını versin, yasalar cezasını versin. Ama şöylede bir durum var bu adam stok fotoğrafçılığı yapıyorsa fotoğrafını çektiğin şahsın yüzü görünmediği sürece izin almak zorunda değil, telif hakkı da iddia edilemiyor. Bazen fotoğraf yarışmaları açılıyor mesela okul dönemi başladı öğrenci fotoğrafları gönderin diye yarışma başlatılmış olabilir. Fotoğrafçıda telif hakkı yememek için kişilerin yüzü görünmeyecek şekilde çekim yapabiliyor.

4
32
yanıtYanıtla
Serhat:

İyi o zaman etek altı serbest diyorsun yok öyle bir dünya

yanıt5
yanıt5
Protester:

Yazdıklarımı lütfen iyi oku @SERHAT Neresinde öyle bir şey demişim?Sokakta Kalabalıkta bende çekim yapıyorum, gerek telefonla gerekse profesyonel makina ile. Benim söylediğim bir kişinin yüzü görünmez yada tanınmayacak şekilde resimlerini çekebilir, uluslararası yarışmalara dahi katılabilirsin. Ben adamı masum göstermek amaçlı yazmadım ki, belki okuduğunu anlama yeteneğine sahip bir iki kişi okurda ola ki bilmediği bir iş kolundan haberdar olur araştırır oda para kazanır niyeti ile yazmıştım. Nerdeeee

yanıt3
yanıt0
Bu Adami Tanidim Pendikte Camii imami:

Yaparmi Yapar Zaten Son 20 Yildir Yapttiklari En Güzel icraat Bu

33
2
yanıtYanıtla
Can:

Senin Allah belanı versin

yanıt0
yanıt0
ziyaa:

Hadım edin bu sapığı. . .

27
7
yanıtYanıtla
ATİLLA:

adamı desteklemem ama kazara bir kız çocuğuyla asansöre denk gelsem o asansöre binmekten korkar olduk rehberlik öğretmenimiz bize lisedeyken görüşmeye çağırdığında kapı açık kalsın dediğinde şaşırırdık şimdi daha net anlıyoruz kapının neden açık kaldığını

29
4
yanıtYanıtla
coni:

bastakiler , zengin tipler bu videolari luks villalarinda yada jiplerinde izleyerek kikir kikir guluyorlar, umurlarinda degil cunku, onlari rahatsiz eden yok cunku ! beka sorunuymus !

18
1
yanıtYanıtla
Serhat:

O baştakilerin karısına kızına edilen hakaret küfür sana ve ailene edilse yaşayan canlı bırakmazsın ortada kalkmış laf ediyorsun ama yok başta olayım başıma alası gelsin yeter ki makam mavki diyorsan o ayrï

yanıt0
yanıt1
ali:

Varan 1 Tarihde kendisine çok az rastlanan bir olayı sırf islama olan düşmanlıklarından sebep Ensar vakfını ve kuran kurslarını dillerine dolayanlar iyi baksınlar bir daha öyle bir haberle ne zaman karşılaşacaklar saysınlar kimler yapıyormuş böyle ahlaksızlıkları. .

3
15
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title