Haberler

Arazi anlaşmazlığı kavgasında vahşet: Önce silahla vurdu, ardından traktörle ezdi

Güncelleme:

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, iki grup arasında çıkan arazi tartışmasında bir kişi önce pompalı tüfekle ateş açtığı, ardından traktörle üzerinden geçtiği Tarık Gök hayatını kaybetti. Olayda iki kişi ise yaralandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Tozlu köyünde, iki grup arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavga kanlı bitti. Z.P.'nin önce pompalı tüfekle ateş açtığı, ardından traktörle üzerinden geçtiği Tarık Gök hayatını kaybetti. Olayda H.K. ve M.G. ise yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Mecidiye köyünde meydana geldi. O.P., Z.P. ve K.Y. ile husumetli oldukları Tarık Gök, H.K. ve M.G. tarlada karşılaştı. İddiaya göre, Tarık Gök'ün tarlayı süren O.P. ve Z.P.'ye arazinin kendisine ait olduğunu söylemesi üzerine iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Z.P. traktöründeki pompalı tüfeği alarak Tarık Gök ve H.K.'nın üzerine ateş açtı.

Arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavga kanlı bitti! Ölü ve yaralılar var

YARALILAR BİRİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Tarık Gök ve H.K. yaralandı. Ardından Z.P. traktöre binip yaralı Tarık Gök ve M.G.'nin üzerinden geçti. Traktörün altında ezilen Tarık Gök ve M.G. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Tarık Gök, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. M.G. ve H.K. ise Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma, olayla ilgili O.P. ve Z.P. ile birlikte toplam 7 kişiyi gözaltına alındı. Güvenlik güçlerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavga kanlı bitti! Ölü ve yaralılar var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Kadirli Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (11)

TESPIT:

Alin bakalim arazi sizin oldu??????

4
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Ne sacma bir tartisma. Devletten adam gelir, ölçer eder, neresi kimin belli olur. Bukadar basit?

2
1
yanıtYanıtla
burasi türkiye:

iste devletten adam geliyor hirsiz yavmaciya senin hakkini pesges cekiyor sorunda burda zaten bu eli silahli eskiya bozuntulari nerden cesaret aliyor devletin basindaki kodamanlardan

yanıt0
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Tebrikler gerizekalılar aynen devam hiç bozmayın

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınn:

O ÖLMEMİŞTİR DAHA İSTERSEN BİRDE EL BOMBASI ATSAYDIN

3
0
yanıtYanıtla
ZİBİDİLERSPOR:

Kadastro çalışmasını 100 yıldır yapmamış kadastro olur mu? Olur. Ağaların topraklarına kimse ilişmemiş.

1
0
yanıtYanıtla
realist:

simdi eyvaaaah deyip durun cahiller

1
0
yanıtYanıtla
AdiL:

Allah belanı versin Emii :(

1
0
yanıtYanıtla
cahil:

Cehalette sınır yok

0
0
yanıtYanıtla
Ali Padir:

Yorum. Yazanlar el bombası filan atsaydın diyenler oradaymış olayı görmüş gibi yorum yapmayın gerçekler habercilerin yazdı değil

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title