Haberler

Ortaca'da Emekli Olan Polislere Veda Yemeği

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev sürelerini tamamlayıp emekli olan üç polis memuru için veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Haluk Türkoğlu Cumhuriyet Baş Savcısı Mehmet Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Reşat Eldemir, Trafik Tescil ve Denetleme Bürosu Emniyet Amiri Hüseyin Başkan, Komiserler ve çok sayıda polis memuru katıldı. Emekli olan polis memurlarına hizmetlerinin anısına Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz ve Garnizon Komutanı J.Yüzbası Haluk Türkoğlu tarafından plaket ve çeşitli hediye verildi.

İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan'nın veda yemeğinde yapmış olduğu konuşmasında,; "Emekli olan polis Memurlarımıza bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Emeklilik çalışan insanlar için beklenen bir şeydir. Bizler meslek olarak genelde çoluk çocuk çoğumuzda ailemize zaman ayıramıyoruz. Görev sırasında meslektaşlarımın çoğu akrabasının, yakınlarının cenazesine, düğününe gidememiştir. Bundan sonra çoluk çocuğu ile birlikte daha fazla zaman ayıracaktır. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Hüseyin Yılmaz ise; "Ülkemizin çok değişik yerlerinde çalıştık. Bundan sonrada çalışacağız. Emekli olan arkadaşımız, Türk Polis Teşkilatına güzel hizmetlerde bulunmuştur. Biz burada çalıştığı sürece kendisinden oldukça memnunduk. Emeklilik hayatında ailesine ve çocuklarına daha çok vakit ayırabilecekler. Bundan sonraki emeklilik hayatında kendisine sağlık, başarı, mutluluk diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yılmaz Türkoğlu Ortaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title