Haberler

Onur Can Özcan Biyografisi

Onur Can Özcan
Doğum Yeriİstanbul / Türkiye
Doğum Tarihi1.01.1997 / 4.06.2018

Onur Can Özcan Kimdir ?

Onur Can Özcan, henüz 21 yaşında, besteci, solist ve söz yazarı kimliğiyle ön plana çıkmıştır. YouTube’de yayınladığı amatör videolar ile kısa sürede en çok dinlenenler arasına giren Onur Can Özcan’ın özellikle "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla geniş kitleler tarafından tanındı.

Müzik dünyasında önemli bir yeri olan Onurcan Özcan, pekçok ünlü isme beste ve söz yazarlığı yapmıştır. Birlikte çalıştığı Ferhat Göçer ve Merve Özbey, sanatçının şarkılarını seslendirmiştir.

Onurcan Özcan, 04 Haziran 2018 yılında Şile’de ardakaşlarıyla kiralardıkları teknenin alabora olması sonucunda kayboldu. Müzik dünyasında şok yaratan bu haber sonucunda Onurcan Özcan’ı bulmak için çalışmalar başlatıldı.

Çalışmalar sonrasında genç yeteneğin cansız bedenine ulaşıldı. Sevenlerini yasa boğan bu haber sonrasında sanatçı adına pekçok ünlü isimden taziye mesajları geldi.

Genç sanatçının vefatından kısa bir süre sonra kaydettiği son şarkısı ‘Dip’ YouTube kanalından yayınlandır. Şarkı kısa sürede 3.766.710 kişi tarafından dinlendi.

title