Haberler

Akli dengesi yerinde olmayan adam, önce komşusunu sonra da karakoldaki bekçiyi bıçakladı

Güncelleme:

Diyarbakır'da akli dengesi yerinde olmayan adam, kahvede tek başına oturan komşusunu bıçakladı. Daha sonra karakola giden saldırgan orada da bir bekçiyi aynı bıçakla yaralayarak ortadan kayboldu. Saldırgan daha sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Diyarbakır'da akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Metin A. (43), komşusu Muzaffer T.'yi (41) bıçakla yaraladıktan sonra gittiği Bağlar Polis Merkezinde görevli bekçiyi de aynı bıçakla yaraladı.

BIÇAKLA OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olay, öğle saatlerinde merkez Bağlar ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Metin A., Fatih Mahallesi 86'ncı Sokak'taki kahvehanede tek başına oturan komşusu Muzaffer T.'yi nedeni öğrenilemeyen bir sebeple bıçakladı. Muzaffer T., vücuduna aldığı bıçak darbesiyle yere yığılırken, Metin A. ise elindeki bıçakla olay yerinden kaçtı. Yaralı Muzaffer T., çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

ELİNDEKİ BIÇAKLA POLİS MERKEZİNE GİRMEK İSTEDİ

Olaydan sonra kaçan Metin A. ise yaklaşık yarım saat sonra elindeki bıçakla Bağlar Polis Merkezi'ne girmek istedi. Metin A., o sırada kendisine engel olmak isteyen polis merkezinde görevli bekçiye de komşusunu yaraladığı bıçakla saldırdı. Saldırıda bekçi yaralanırken, Metin A. ise güvenlik güçlerince yakalanarak gözaltına alındı. Hastanede tedavileri süren Muzaffer T. ve mahalle bekçisinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayı gerçekleştiren Metin A.'nın daha önce 9 ayrı suça karıştığı tespit edildi. Metin A.'nın sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağlar Haberler

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (15)

Midyatli:

EYITIMSIZ BEKCI TEK EYITIMI DUDUK CALMAK

9
19
yanıtYanıtla
mami:

aynen çoğuda torpilli vasıfsız hapçıya hırsıza gaspçıya dokunmayıp sıradan vatandaşa kimlik sormaynan güvenlik yaptığını sanan cahil devlet yöneticileri gereksiz masraf derhal kapatılmalı bu saçmalık

yanıt6
yanıt6
ttt:

eksik yazdın; torpilli kahveden toplama parti listesinden atamalar demeliydin. bunlar devletin memuru değil reisin fedaileri gibi davranıyor

yanıt5
yanıt5
Adınızı Yazın:

sen önce ''eğitim'' demeyi öğren sonra yorum yap

12
3
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Bekçileri kışın soğuklarda da sokaklar da görmek istiyoruz. Kendilerine kapalı mekan bulup sığınmasınlar. geceleri gizlice denetlensinler.

2
3
yanıtYanıtla
Muro 1:

DATDiri DiriDIT GERCEKTEN BEKCI VE ZABITA BOS ISLER POLIS VARKEN BUNLAR SADECE SIMITCIYI LAHMACUNCUYU VE GECE UYUYAN COCUGU KORKUTUR MILLI GIDER BU DUDUK ISINIDE CAMOLERGIBI TEK BIR YERDEN UFLENSE OLMAZMI. BEKCILER COK COK YORULUYOR HELE ZABITA TOPTAN ZIYAN MASRAF MILLETIN ESNAFIN BASINA BELEDIYE HARAC MAFYASI

2
2
yanıtYanıtla
özel guvenlikçi:

zabıtayla beledıyeyle ne alıp veremedıgın var? ozel guvenlıklerde sence bos ısmı?bır tarafınız sıkışsa yıne yanınızda bekçı polıs olacak. zabıta olmazsa pazar yerlerı kesmekes olur, fıyatlar alır basını gıder, zabıta demek sehrin duzenlenmesıne yardımcı olması demek.

yanıt3
yanıt0
bekçi:

noldu gece işlerinmi bozuldu. . hey allahım yav

yanıt1
yanıt0
vatandaş:

hepisi bunun sebebi AKP kimsenin can güvenliği kalmamış bir an önce akp gitmesi gerekiyor yoksa kimsede namusta kalmadı işsizlik pahalılık bütün toplum ruh sağlığı bozulmuş bu talancılardan kurtulmak başka çar e yok yok yok yok

0
4
yanıtYanıtla
ASABİ:

SEN NERENİN VATANDAŞISIN LAVUK

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title